Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. is al ruim veertig jaar een begrip in Elst en omstreken. Met ons vakbekwaam en ervaren personeel zorgen we er onder meer voor dat kantoren, gevels, tuinen en ramen weer een visitekaartje zijn voor uw klanten. Sinds 2017 is Dubru bovendien SIEV-gecertificeerd: met dit keurmerk bent u verzekerd van onze klantvriendelijkheid en prijsbewustheid, maar SIEV garandeert ook dat onze twintig medewerkers onder goede omstandigheden aan het werk zijn. Dat kunt u onder meer zien in het gebruik van onze schoonmaakmiddelen: die zijn namelijk veelal milieuverantwoord, en zo ook verantwoord om te gebruiken door ons personeel. Een win-winsituatie.

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SMB Dubru

Omdat Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. een familiebedrijf is, zijn er korte communicatielijnen en kunnen onverwachte zaken snel worden aangepakt. Dankzij onze persoonlijke benadering hebben wij in ons klantenbestand meer dan tweehonderd bedrijven. Met een heel aantal hiervan hebben wij al meer dan twintig jaar een goede relatie. Voor ons is het van belang dat we ook regelmatig in contact blijven met de klant, om te controleren of zij nog altijd tevreden zijn en of wij nog iets aan onze dienstverlening kunnen verbeteren. Daarvoor behouden we altijd een vast aanspreekpunt, zodat u ons ook altijd weet te vinden als er iets speelt. Dat is allemaal onderdeel van onze kwaliteit.

De diensten van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. op een rij

Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Naast de grondige kantoor schoonmaak voor kleine en grote kantoorpanden en bedrijven hebben wij de schoonmaak verzorgd van zorginstellingen, doktersposten en tandartsen. Particulieren kunnen ons ook inschakelen voor de schoonmaak van hun kantoor. Dubru verleent u verder de volgende schoonmaakdiensten:

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Neem contact op en maak een afspraak met schoonmaak specialist Dubru

Is het tijd om uw kantoor professioneel te laten reinigen of uw magazijn, voedselindustrie? Neem contact met ons om meer te horen over alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte. Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl en maak snel een afspraak voor uw reinigingsstrategie.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.