SMB Dubru: schoonmaakspecialist in de voedingsindustrie

Bent u in het bezit van een bedrijf in de voedingsindustrie, bijvoorbeeld een horecabedrijf of een voedselfabriek? Dan is een optimale en regelmatige reiniging een topprioriteit. In de voedingsmiddelenindustrie is het namelijk zo, dat u alleen in een perfect gereinigd pand de kwaliteit kunt leveren die u uw klanten belooft.
Tegelijkertijd worden risico’s op besmetting hierdoor zo veel mogelijk geminimaliseerd. Uiteraard is ook dat van het grootste belang. Voor zowel het opstellen van een reinigingsplan als het uitvoeren daarvan kunt u uitstekend terecht bij Schoonmaakbedrijf Dubru B.V..

Het leveren van kwaliteit staat centraal in al onze activiteiten, evenals het hanteren van een integere werkwijze. Dit laatste tonen we aan door een maatschappelijk verantwoorde ondernemer te zijn, met het SIEV-certificaat als een van de tastbare bewijzen. Dit certificaat impliceert dat we ons personeel goede werkomstandigheden garanderen en dat we klantgericht en prijsbewust te werk gaan. Hieronder gaan we iets dieper in op het belang van een grondige schoonmaak in de voedingsindustrie.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie hierover wenst. Bel ons op  0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Via deze wegen kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

food cleaning

Meer informatie over schoonmaak in de voedingsindustrie

Hierboven is reeds benoemd dat Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. voor diverse schoonmaakdiensten inzetbaar is. Een van de belangrijkste van deze diensten omvat reinigingsdiensten in de voedings(middelen)industrie. Dit is een industrie waar heel specifieke en ook strenge eisen op van toepassing zijn. In deze sector moeten werkzaamheden op het gebied van reiniging en desinfectie immers voldoen aan nauwgezette regel- en wetgeving qua hygiëne. Dat is natuurlijk niet voor niets, want een solide reiniging is in de voedingsindustrie een bepalende factor in de uiteindelijke kwaliteit van de eindproducten. Ongeacht in welke tak van de voedingsmiddelenindustrie u zich precies bevindt, is het belangrijk de HACCP-voorschriften zorgvuldig na te leven. Samengevat houdt dit in dat alle aspecten van het voortbrengingsproces op mogelijke (besmettings)risico’s moeten worden geanalyseerd. Door gerichte acties moeten deze risico’s vervolgens worden geminimaliseerd. Een gedegen reinigingsplan maakt hier onmiskenbaar onderdeel van uit. Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. levert u dit plan en voert het nog onberispelijk uit ook.

Hoe weet Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. zich te onderscheiden?

Als het gaat om schoonmaak- en reinigingsklussen in de voedingsmiddelenindustrie beschikken wij over een grote expertise. Uw voedselfabriek of horecazaak zal door Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. dan ook optimaal gereinigd kunnen worden.

Food Cleaning

SMB Dubru voordelen:

Daarbij profiteert u in ieder geval van de volgende pluspunten:

  • Een gezaghebbend familiebedrijf, al sinds de zeventiger jaren actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • SIEV-gecertificeerd
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in onze reinigingsdiensten ten bate van de voedingsindustrie en wilt u hier meer over weten? Of bent u benieuwd naar de tarieven die wij voor uw specifieke opdracht zouden hanteren? In alle gevallen geldt dat u gerust contact met ons kunt opnemen. U kunt bellen naar 0481-352259 of een e-mail sturen naar smb@dubru.nl. Via deze wegen kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor uw reinigingsopdracht in de voedingsindustrie zit u goed bij Schoonmaakbedrijf Dubru B.V..

Meer informatie of een offerte aanvragen

.