SMB Dubru: specialist in het ontruimen van woningen

Verkeert u helaas in de situatie waarin een woningontruiming noodzakelijk is? Voor het ontruimen en de schoonmaak van een woning, en eventuele andere aspecten die komen kijken bij het verkoopklaar maken van een woning, kunt u uitstekend terecht bij Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.. Mede doordat de ontruiming van een woning vaak plaatsvindt onder droevige omstandigheden, doet u er goed aan deze werkzaamheden uit handen te geven aan een specialist. Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. is wat dit betreft ervaren en deskundig. We zijn ook nog eens een maatschappelijk verantwoorde ondernemer en die houder is van het SIEV-certificaat. Hierdoor weet u zeker dat wij onze medewerkers goede arbeidsomstandigheden verzekeren en dat onze werkwijze zich laat karakteriseren door klantgerichtheid en prijsbewustheid. Voor meer informatie kunt u verder lezen of vrijblijvend contact opnemen.

schoonmaakbedrijf arnhem

Meer informatie over de ontruiming van een woning

Vaak vindt een woningontruiming plaats om droevige redenen. Meestal ligt een overlijden er aan ten grondslag. Als de overledene de enige persoon was die in een woning woonde, dan dient deze woning binnenkort verkocht te worden. Om dit voor elkaar te krijgen moet dit huis in verkoopklare staat worden gebracht. De ene keer is daar meer werk aan verbonden dan de andere keer. Twee dingen staan hierbij echter vast: de woning moet hoe dan ook worden ontruimd en de werkzaamheden die hierbij komen kijken moeten helaas plaatsvinden in emotioneel zware omstandigheden. Daarom kiezen veel mensen ervoor hiervoor een specialist in te schakelen. Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. kan u in dit kader volledig van deze taak ontlasten. Wij ontruimen de woning op een respectvolle en geruisloze manier en voeren desgewenst (en indien nodig) een grondige schoonmaak uit. Dit scheelt u uiteindelijk enorm veel tijd, die u in deze periode waarschijnlijk aan andere belangrijke zaken kunt besteden.

Hoe weet Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. zich te onderscheiden?

Allereerst is het uiteraard relevant dat Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. over alle benodigde expertise en materialen, waaronder apparatuur, beschikt om de ontruiming en de schoonmaak van een woning tot een goed resultaat te laten leiden.

Profiteer van de voordelen

Wanneer u ons inschakelt heeft u ook nog eens profijt van de volgende pluspunten:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren zeventig actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • Wij gebruiken veelal milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Moet in uw persoonlijke omgeving helaas een woningontruiming worden uitgevoerd? Door Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. in te schakelen, verzekert u zich ervan dat deze woning op een fatsoenlijke en respectvolle wijze wordt ontruimd en waar nodig wordt schoongemaakt. Het verkoopklaar maken van dit huis zal u hierdoor zo weinig mogelijk energie kosten. Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl om meer te weten te komen over onze werkwijze bij een woningontruiming.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.