Kantoor schoonmaken door SMB Dubru voor een gezonde werkomgeving

Tijdig uw kantoor schoonmaken is een belangrijk onderdeel van een gezonde en professionele werkomgeving. Uit verschillende onderzoeken blijken de vele voordelen van een tijdige kantoor schoonmaak. Zo neemt bij een schone werkomgeving het ziekteverzuim van werknemers af. Tevens neemt de tevredenheid van uw werknemers toe. Alle reden dus voor een tijdige kantoor schoonmaak.

Een ander punt om uw kantoor tijdig te laten reinigen is de uitstraling van uw kantoor op uw klanten. Schone werkplekken geven uiteraard een professionelere uitstraling dan vieze werkplekken vol met koffievlekken en ander vuil. De professionele schoonmakers van SMB Dubru ontlasten u van uw schoonmaakzorgen voor uw kantoor. Wij zorgen voor een tijdige schoonmaak en reiniging van uw kantoor. U en uw werknemers kunnen dan zonder zorgen verder werken in een schone omgeving.  Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl en maak snel een afspraak voor uw kantoor schoonmaak!

Schoonmaakonderhoud

SMB Dubru: specialist in kantoor schoonmaak

SMB Dubru is een professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in kantoor schoonmaak. Het maakt niet uit welke omvang uw kantoorruimte heeft, wij staan voor u klaar om uw werkruimte te reinigen.

Dus of u nu een klein kantoor heeft met vijf bureaus of een bedrijfsruimte met honderd bureaus, SMB Dubru regelt voor u de schoonmaak. Bij de reiniging van uw kantoor gaan wij praktisch te werk. Zo hanteren we geen vast schema voor uw kantoor schoonmaak. Onze professionele schoonmakers hebben namelijk zoveel ervaring dat zij goed kunnen inschatten wat er daadwerkelijk schoongemaakt moet worden. Alles waar stof op zit of wat onhygiënisch wordt, reinigen wij voor u. Het maakt niet uit of het gaat om bureaus, vloeren, toiletten of toetsenborden. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verlenen totaalpakketten. Moet bijvoorbeeld ook uw kantoortuin onderhouden worden? Dan regelen wij iemand voor uw groenvoorziening.

De services van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. op een rij

Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Naast de grondige schoonmaak onderhoud voor kleine en grote kantoorpanden en bedrijven hebben wij de schoonmaak verzorgd van zorginstellingen, doktersposten en tandartsen.

Particulieren kunnen ons ook inschakelen voor de schoonmaak van hun kantoor.  Ook is ons bedrijf een ware specialist in woningontruimingen. Indien gewenst kunnen wij een gehele woningontsmetting uitvoeren.

kantoor schoonmaak

schoonmaakbedrijf kantoor schoonmaak

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Kantoor schoonmaak door SMB Dubru!

SMB Dubru is een echt familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaak van kantoren en andere (bedrijfs)ruimtes. Wij bieden een 100% kwaliteitsgarantie en wij zijn een MVO-onderneming, wat betekent dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook zijn wij voorzien van het onafhankelijke SIEV-keurmerk. Dit houdt in dat wij ons onderscheiden door klantgerichtheid en flexibiliteit. Daarnaast geeft dit keurmerk aan dat wij verantwoorde normen hanteren voor onze schoonmakers.

Neem contact op en maak een afspraak voor kantoor schoonmaak

Is het tijd om uw kantoor professioneel te laten reinigen? Neem contact met ons om meer te horen over alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte. Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl en maak snel een afspraak voor uw kantoor schoonmaak!

Meer informatie of een offerte aanvragen

.