Schakel de vakkundige glazenwasser van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. in

Heeft u behoefte aan de hulp van een vakkundige glazenwasser? Maak dan kennis met Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.. Wij zijn een ervaren en allround schoonmaakbedrijf waar u terecht kunt voor professionele glasbewassing. Tevens kunt u ons inschakelen voor een grondige kantoorschoonmaak, gevelreiniging, vloerreiniging en andere schoonmaakwerkzaamheden. Bij al onze werkzaamheden hebben wij de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn zeer ervaren en bezitten dan ook de juiste certificaten zoals het SIEV-Keurmerk. Wilt u ook onze glazenwasserij inschakelen voor professionele glasbewassing? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

glasbewassing arnhem

Glasbewassing door onze glazenwasserij

Wenst u stralend schone ramen in regio Arnhem, Nijmegen of de Neder-Betuwe? De glazenwassers van Dubru gaan graag voor u aan de slag. Zij maken niet alleen uw ramen schoon, maar reinigen ook het kozijnwerk en de vensterbanken. Tevens verwijderen wij eventuele spinnenraggen en maken wij de deuren vrij van zand. Wij gaan zeer efficiënt en effectief te werk. Bij al onze werkzaamheden staat veiligheid tijdens het glazenwassen voorop, zowel voor onze opdrachtgever als ons eigen personeel. Wilt u meer te weten komen over onze manier van glasbewassing? Lees dan verder of neem direct contact op met onze glazenwasser.

Het voorkomen van houtrot met glasbewassing

Laat u onze glazenwasser regelmatig (gemiddeld eens in de zes weken) grondige glasbewassing uitvoeren? Dan kunt u het bezoek van de schilder uitstellen. Viezigheid op de ramen en kozijnen kan namelijk leiden tot het afbladderen van de verf en erger zelfs, houtrot. Het is daarom heel belangrijk dat u uw ramen regelmatig laat schoonmaken. Benader dus direct onze glazenwasser en maak een afspraak.

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Het gebruik van osmosewater door onze glazenwassers

Tijdens het reinigen van uw ramen, maken onze glazenwassers gebruik van osmosewater en telescoopstokken. Osmosewater bevat geen zouten en mineralen. Uw gewassen raam droogt hierdoor streeploos en vlekvrij op. Dubru gaat echter nog verder voor een perfect resultaat. In tegenstelling tot andere bedrijven verwarmen wij het osmosewater. Hierdoor is het nog gemakkelijker om de ramen vrij te maken van spinnenraggen en vogelpoep. Met deze methode zijn wij ook sneller klaar per raam.

glasbewassing bedrijven

Neem contact met ons op

Wenst u ook onze glazenwassers in te schakelen voor professionele glasbewassing? Of wilt u meer te weten komen over onze tarieven en schoonmaaktechnieken? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0481-352259 of u stuurt een e-mail naar smb@dubru.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor de professionele glasbewassing door onze glazenwasser.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.