SMB Dubru: specialist in zakelijke schoonmaak service

Heeft u een kantoor of bedrijfspand? Dan is een gedegen schoonmaak topprioriteit. Niet alleen voor kantoor maar ook voor zorginstellingen, doktersposten en tandartsen bieden wij uitstekende schoonmaakkwaliteit. Met zakelijke schoonmaakservice kunt u Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. inschakelen voor grondige kantoor schoonmaak, gevelreiniging, vloerverzorging of tapijtreiniging en andere schoonmaakwerkzaamheden. Een ideale schoonmaak zorgt immers voor een veiliger en prettiger werkklimaat. Daarnaast bevordert een uitstekend gereinigd pand de kwaliteit van uw producten.

kantoorschoonmaak arnhem

Meer informatie over zakelijke reiniging

Met zakelijke schoonmaakservice worden simpelweg alle activiteiten bedoeld die leiden tot een optimale reiniging van en aan uw kantoor of bedrijfspand. De belangrijkste aspecten die onder zakelijke schoonmaak zijn kantoor schoonmaak waaronder vloeren reinigen en sanitaire schoonmaak, ramen wassen en reinigen, vloer verzorging, tapijtreiniging en zonnepanelen reinigen indien uw pand hierover beschikt. Een grondig gereinigd kantooromgeving zorgt voor een optimaal werkklimaat en mooie aanzicht van uw pand. Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. heeft alle expertise in huis om uw kantoor of pand op een gewenst niveau te reinigen.

De diensten van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. op een rij

Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Naast de grondige kantoor schoonmaak voor kleine en grote kantoorpanden en bedrijven hebben wij de schoonmaak verzorgd van zorginstellingen, doktersposten en tandartsen. Particulieren kunnen ons ook inschakelen voor de schoonmaak van hun kantoor. Dubru verleent u verder de volgende schoonmaakdiensten:

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Laat uw kantoor reinigen door Dubru!

Dubru is een echt familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaak van kantoren en andere (bedrijfs)ruimtes. Wij bieden een 100% kwaliteitsgarantie en wij zijn een MVO-onderneming, wat betekent dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook zijn wij voorzien van het onafhankelijke SIEV-keurmerk. Dit houdt in dat wij ons onderscheiden door klantgerichtheid en flexibiliteit. Daarnaast geeft dit keurmerk aan dat wij verantwoorde normen hanteren voor onze schoonmakers.

Neem contact op en maak een afspraak voor kantoor schoonmaak

Is het tijd om uw kantoor professioneel te laten reinigen? Neem contact met ons om meer te horen over alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte. Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl en maak snel een afspraak voor uw kantoor schoonmaak!

Meer informatie of een offerte aanvragen

.