MVO: Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het professioneel organiseren van schoonmaakwerkzaamheden is een intensieve activiteit.Vooral in de huidige schoonmaak markt met vaak erg lage marges, hoge kwaliteitseisen, veiligheid, milieu, Arbo-regelgeving en goed ondernemerschap.Binnen onze markt hebben wij verantwoordelijkheden richting onze klanten, onze werknemers, onze leveranciers, het milieu, kortom richting alle betrokken partijen en factoren in onze omgeving. Niet alleen een verantwoorde en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding is voor ons van groot belang , maar ook onze zorg naar mens en milieu.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat centraal binnen het beid van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.. Wij zijn altijd op zoek naar het juiste evenwicht tussen:

  • Welzijn (People)
  • Milieu (Planet)
  • Markt (Profit)

People

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. is actief betrokken bij de de gezondheid, veiligheid en welzijn van mensen. Door het voeren van een effectief ziekteverzuimbeleid ligt het verzuimpercentage ver beneden het landelijk gemiddelde van de branche. Wij luisteren niet alleen naar onze medewerk(st)ers maar proberen oo altijd naar oplossingen te zoeken. Dit resulteert in tevreden medewerk(st)ers en een prettige werksfeer. Door het aanbieden van diverse opleidingen stimuleren wij de mensen zichzelf verder te ontwikkelen. Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. investeert ook in sociale duurzaamheid. Mensen met een indicatie Sociale Werkvoorziening en of mensen met een handicap krijgen bij ons de mogelijkheid de reguliere markt in te stromen. Daarnaast hebben we samenwerkingsverband met een sociale werkvoorziening.

Op deze manier krijgen mensen de mogelijkheid om te werken, te leren en te re-integreren.

glasbewassing arnhem

Planet

Een verantwoord schoonmaakbedrijf is zich bewust van het feit dat de schoonmaakbranche een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het milieu. Bij het uitvoeren van onze schoonmaakdiensten maken wij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Door de toepassing van o.a. microvezelsystemen is het gebruik van chemie sterk gereduceerd . Tevens worden doseertechnieken toegepast waardoor verspilling wordt voorkomen en we minder afval genereren. Daarnaast streven wij altijd ernaar afval te scheiden en maken we gebruik van groene stroom-electra.

Profit

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. is een zelfstandige onderneming. Dit houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van externe financiers of een groot moederbedrijf. Onze strategie is transparant en gericht op het streven naar continuïteit, stabiel ondernemen en een gezond rendement. “Profit behalen wij niet alleen uit financieel rendement maar ook uit maatschappelijk rendement

De diensten van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. op een rij

Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Naast de grondige kantoor schoonmaak voor kleine en grote kantoorpanden en bedrijven hebben wij de schoonmaak verzorgd van zorginstellingen, doktersposten en tandartsen. Particulieren kunnen ons ook inschakelen voor de schoonmaak van hun kantoor. Dubru verleent u verder de volgende schoonmaakdiensten:

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Laat uw kantoor reinigen door Dubru!

Dubru is een echt familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaak van kantoren en andere (bedrijfs)ruimtes. Wij bieden een 100% kwaliteitsgarantie en wij zijn een MVO-onderneming, wat betekent dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook zijn wij voorzien van het onafhankelijke SIEV-keurmerk. Dit houdt in dat wij ons onderscheiden door klantgerichtheid en flexibiliteit. Daarnaast geeft dit keurmerk aan dat wij verantwoorde normen hanteren voor onze schoonmakers.

Neem contact op en maak een afspraak voor kantoor schoonmaak

Is het tijd om uw kantoor professioneel te laten reinigen? Neem contact met ons om meer te horen over alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte. Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl en maak snel een afspraak voor uw kantoor schoonmaak!

Meer informatie of een offerte aanvragen

.