SMB Dubru: specialist in de industriële reiniging

Heeft u als bezitter van een fabriek of magazijn al een gedegen strategie voor de industriële reiniging? In de industriële sector is dit alleszins een topprioriteit. Een ideale schoonmaak zorgt immers voor een veiliger en prettiger werkklimaat.

Daarnaast bevordert een uitstekend gereinigd pand de kwaliteit van uw producten. Voor het ontwikkelen en het uitvoeren van een reinigingsplan voor uw bedrijfspand kunt u bij uitstek terecht bij Schoonmaakbedrijf Dubru B.V..

Wij staan garant voor topkwaliteit, die wij via een integere werkwijze tot stand laten komen. Zo zijn wij als maatschappelijk verantwoorde ondernemer in het bezit van het SIEV-certificaat. Dit certificaat toont aan dat wij onze werknemers goede arbeidsomstandigheden bieden en dat we een klantgerichte en prijsbewuste manier van werken hanteren.

Hieronder geven we iets meer informatie over het belang van een optimale industriele schoonmaak. Voor aanvullingen en het vrijblijvend aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen via 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl, ook om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

schoonmaakbedrijf arnhem

Meer informatie over industriële reiniging

Met industriële reiniging worden simpelweg alle activiteiten bedoeld die leiden tot een optimale reiniging van aan industrieel pand, bijvoorbeeld een fabriek of een magazijn. De belangrijkste aspecten die onder industriële reiniging vallen zijn chemische reiniging, hogedrukreiniging en vacuümreiniging. Met al deze handelingen worden chemische resten, aangekoekte productieresten en ander vuil uit uw pand geëlimineerd. Dat zo’n industriële schoonmaak van groot belang is staat buiten kijf. Een optimaal gereinigd pand zorgt ten eerste voor een betere veiligheid en een fijner werkklimaat voor uw personeel. Dit leidt tot een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Daarnaast wordt de kans op productieverstoringen zo klein mogelijk gemaakt. Bovendien is een uitstekend gereinigd bedrijfspand een voorwaarde om de eindkwaliteit van de producten op het gewenste niveau te krijgen en te houden. Gelukkig heeft Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. alle expertise in huis om tot doordachte reinigingsplannen te komen en deze nog onberispelijk uit te voeren ook!

Hoe weet Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. zich te onderscheiden?

Als het gaat om industriële reinigingsopdrachten beschikt Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. over alle benodigde expertise. Uw fabriek, magazijn of andersoortig bedrijfspand zal door onze specialisten dan ook uitstekend onderhouden kunnen worden.

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren zeventig actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • Wij gebruiken zo veel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u belangstelling voor het vakmanschap van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. met betrekking tot industriële schoonmaak? En bent u benieuwd hoe dit bij uw pand tot uiting zou komen? Bel dan naar 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl, ook om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Uw fabriek of magazijn zal een ideale werkplaats zijn en blijven dankzij de industriële reiniging door Schoonmaakbedrijf Dubru B.V..

Meer informatie of een offerte aanvragen

.