Gevelreiniging door Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. in

Heeft u behoefte aan vakkundige gevelreiniging? De specialisten van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. staan graag voor u klaar. Wij zijn een ervaren en allround schoonmaakbedrijf waar u niet alleen terecht kunt voor de juiste glasbewassing, maar die u ook kunt inschakelen voor een grondige kantoorschoonmaak, glasbewassing, vloerreiniging en andere schoonmaakwerkzaamheden. Ons personeel is goed opgeleid en wij bezitten de juiste certificaten zoals het SIEV-Keurmerk. Wenst u direct onze professionals in te schakelen voor gevelreiniging? Of heeft behoefte aan meer informatie over onze diensten of onze aanpak? Neem dan direct contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Gevelreiniging

De aanpak van onze gevelreiniger

Het kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat u de gevel van uw bedrijfspand netjes schoonhoudt. U kunt uiteraard zelf aan de slag gaan met deze klus, maar voor het beste resultaat schakelt u een professional als Dubru in. Met onze specialistische gevelreiniging kunnen wij uw gevel tot 95 procent schoner maken. Het is na een schoonmaakbeurt zelf mogelijk om de gevel te laten impregneren met een beschermlaag. Uw gevel ziet er na afloop weer uit als nieuw. Meer weten over onze gevelreiniging? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Het belang van gevelreiniging

Stof, het weer en uitlaatgassen hebben een negatieve invloed op de buitenzijde van uw bedrijfspand. Hoe langer het vuil zich aan de buitenkant ophoopt, hoe slechter de gevel wordt. U krijgt bijvoorbeeld last van lelijke kleurverschillen. Tevens kan eventueel schilderwerk aan de buitenzijde gaan afbladderen of zelfs gaan rotten door het vuil. Het is dus van belang dat u de gevel regelmatig laat schoonmaken door onze gevelreiniger. Voor het beste resultaat maken wij gebruik van de nieuwste machines en passen wij milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen toe.

De voordelen van een gevelreiniging door Dubru

Zoals gezegd is uw gevel het visitekaartje van uw bedrijfspand. Het is daarom verstandig om onze gevelreinigers regelmatig langs te laten komen voor een grondige gevelreiniging. De geeft u de volgende voordelen:

  • Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Wij werken klantgericht en hebben een goede service
  • Uw gevel is beschermd tegen invloeden van buitenaf
  • Wij hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Uw gevel is tot 95 procent schoner

Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een professionele gevelreiniging.

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

gevelreiniging

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

Wilt u onze vakkundige gevelreiniger inschakelen voor het reinigen van uw gevel? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze tarieven of aanpak? Benader ons dan via 0481-352259 of u stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor professionele gevelreiniging met een prachtig resultaat.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.