Referenties Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.

Na jaren wisselende schoonmaakbedrijven over de vloer gehad te hebben binnen onze locatie Villa Ramon, zijn we begin 2015 naar jullie overgestapt. Ook voor 2020 hebben we het contract inmiddels weer verlengd. Dat we inmiddels dus het 6e jaar met jullie in zee gaan, spreekt voor ons boekdelen. Ga zo door, zullen we maar zeggen. Bestuur Auxilium Woonvoorziening Villa Ramon Elst
Villa Ramon
Net werk. Komen hun afspraken na. Gewoon een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Yorick Albers
Het is altijd weer genieten als Smb Dubru langs is geweest. Zij weten precies de stiekeme stofnestjes te vinden en geven vuil geen kans. Een fris kantoor is wat ze achterlaten. "Tot In De Puntjes"
Silvia Bulten
Een professioneel bedrijf met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. weet je altijd waar je aan toe bent!
Daniël Kruis

Neem contact met ons op

Wilt u ook de professionals van Dubru inschakelen voor zakelijke, industriële of solar cleaning service? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze schoonmaaktechnieken en tarieven? Bel ons dan via 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Wij horen dan graag wanneer wij mogen langskomen.

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Meer informatie of een offerte aanvragen

.