Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. in Elst

Bent u in het bezit van een bedrijfspand in of in de omgeving van Elst? Dan is het waarschijnlijk geen kleinigheid om uw pand te allen tijde in een puike conditie te laten verkeren. Het wassen van de ramen, het reinigen van het sanitair, het uitvoeren van een gevelreiniging of het vervolmaken van een totale kantoorschoonmaak is niet alleen veel werk, het vereist ook het nodige specialisme om dit alles tot een perfect resultaat te laten leiden. Gelukkig is Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. actief in de regio Elst.

Als veelzijdige schoonmaakspecialist kunt u ons voor een grote diversiteit aan reinigingsklussen inschakelen. Het leveren van kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Dit tonen we aan door maatschappelijk verantwoord te ondernemen én door in het bezit te zijn van het SIEV-certificaat. Dit certificaat hebben we verdiend door onze klantgerichte en prijsbewuste manier van werken. Dit uit zich bovendien in deugdelijke arbeidsomstandigheden voor onze gewaardeerde medewerkers. Als u wilt weten voor welke diensten u ons precies kunt inschakelen in Elst en omgeving, kunt u verder lezen of even contact met ons opnemen via 0481-352259 of mail via smb@dubru.nl

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. arnhem

Ons uitgebreide dienstenpakket

Zoals al aangegeven is Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. uit Elst een veelzijdige schoonmaakspecialist. Hieronder vindt u een greep uit ons dienstenaanbod:

Zoals u ziet zijn de meeste van onze diensten voornamelijk toegespitst op bedrijven. Als particulier kunt u ons echter ook uitstekend inschakelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over bijvoorbeeld onze glazenwasser, het schoonmaken van uw zonnepanelen of het reinigen van uw tapijt. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het tot een goed einde brengen van een woningontruiming, desgewenst inclusief woningontsmetting.

Elst

Elst

Elst

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Onze voordelen

Dit kunnen wij zo stellen dankzij de volgende aspecten:

  • Een toonaangevend familiebedrijf dat al sinds de jaren 70 actief is
  • Wij hechten waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • We werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u ons in of in de omgeving van Elst in te zetten voor bijvoorbeeld een grondige gevelreiniging? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die we bieden wat betreft kantoorschoonmaak of glasbewassing? Als u even contact met ons opneemt kunt u informeren naar de mogelijkheden en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Na de gewenste schoonmaakklus zult ook u het erover eens zijn dat wij tot de beste schoonmaakbedrijven van de omgeving van Elst behoren.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.