Schakel de vakkundige ramenwasser van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. in

Wenst u uw zonnepanelen vakkundig te laten reinigen door een vakkundig en gespecialiseerd bedrijf? Dan zit u helemaal goed bij Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in de schoonmaakbranche. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van uw zonnepanelen, maar wij helpen u ook met een grondige kantoorschoonmaak, gevelreiniging, vloerreiniging of woning ontsmetting. Wij hebben de kwaliteit van onze diensten hoog in het vaandel staan en zetten daarom goed opgeleid personeel in en gebruiken geavanceerde materialen en technieken. Wij zijn dan ook in het bezit van de juiste certificaten en keurmerken zoals het SIEV-Keurmerk. Wilt u meer te weten komen over zonnepanelen reinigen door Dubru? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Het belang van schone zonnepanelen

Bent u in het bezit van zonnepanelen? Dan wilt u uiteraard een zo hoog mogelijk rendement behalen. Om de zonnepanelen goed te laten werken, is het belangrijk dat de zonnepanelen voldoende worden schoon gehouden. Zonnepanelen werken namelijk op zonlicht en vuil en aanslag zorgt ervoor dat de zonnecellen minder energie kunnen opwekken. Schakel een professional in als Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. voor de gewenste solar cleaning. Wij passen verschillende technieken toe om uw zonnepanelen op de juiste manier te ontdoen van vuil.

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Onze aanpak bij solar cleaning

Regen is niet voldoende om uw panelen schoon te houden. Uit onderzoek blijkt dat schone panelen ongeveer 3% meer energie opwekken dan vuile zonnepanelen. De onderzoeksresultaten getuigen dus van het belang van schone panelen. De panelen kunt u het best laten schoonmaken voordat de zon gaat schijnen. Bijvoorbeeld in het begin van de lente. Mei, juni en juli leveren namelijk de meeste zonuren op. Zeker wanneer uw zonnepanelen op een lastige plek liggen, is het handig om een professionele schoonmaker in te schakelen. Wij passen milieuvriendelijke en biologische schoonmaakmiddelen toe en gebruiken zachte materialen om de zonnepanelen niet te beschadigen. Dubru werkt op een veilige manier en levert een perfect resultaat, zodat u weer een optimaal rendement heeft.

De voordelen van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.

U maakt een uitstekende keuze wanneer u Dubru inschakelt voor het reinigen van zonnepanelen. Wij bieden heel veel voordelen. Wij kenmerken ons door het volgende:

  • Wij hanteren een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Wij passen telescoopbewassing met warm water toe
  • Wij hebben ervaring sinds de jaren ‘70
  • Wij hanteren korte lijnen

Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een professionele gevelreiniging.

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Neem contact met ons op

Wilt u ook de professionals van Dubru inschakelen voor solar cleaning? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze schoonmaaktechnieken en tarieven? Bel ons dan via 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Wij horen dan graag wanneer wij mogen langskomen om uw zonnepanelen te reinigen.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.