Sanitair dieptereinigen door Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.

Wilt u het sanitair van uw pand optimaal laten reinigen door een professional? Maak dan kennis met Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.. Uw specialist in dieptereiniging. Wij zijn een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche. Naast dieptereiniging van uw sanitair kunt u ons ook inschakelen voor een grondige kantoorschoonmaak, gevelreiniging, vloerverzorging of woning ontsmetting.

Onze diensten zijn voor hoogstaande kwaliteit. Voor het schoonmaken van uw sanitair zetten goed opgeleid personeel en de juiste materialen in. Zo kunnen wij een optimaal schoon resultaat verwezenlijken. Heeft u interesse in de desinfectie van uw bedrijfssanitair? Bel ons dan op 0481-352259  of mail smb@dubru.nl.

Sanitair reinigen

Het belang van de dieptereiniging van uw sanitair

Van het sanitair in uw bedrijfspand wordt dagelijks veel gebruik gemaakt. Dagelijks onderhoud is dan niet voldoende. Moeilijk bereikbare plekken zoals onder randen en richels zijn moeilijk te bereiken. Organische en anorganische vervuiling (bijvoorbeeld urinezouten, fecale residuen, vetafzetting, corrosie en kalkaanslag) bouwen zich op en zijn een voedingsbodem voor bacteriën. Dit heeft bijvoorbeeld stankoverlast, technische storingen en verstoppingen tot gevolg. Met een sanitaire dieptereiniging kunt u deze problemen voorkomen.

Sanitair laten reinigen door Dubru

Wanneer u Dubru inschakelt voor de reiniging van uw sanitair, kunt u rekenen op een super schoon resultaat. Wij passen verschillende materialen en schoonmaaktechnieken toe. Ons personeel reinigt, ontkalkt en desinfecteert alle onderdelen van de sanitaire installaties zowel inwendig als uitwendig. Ook moeilijk bereikbare plekken worden aangepakt. Denk aan wastafels, douches, toiletten en kleedruimtes, inclusief buizen, sifons, consoles en de voor- en achterzijde van uw spiegels. Wilt u meer te weten komen over de technieken materialen die wij toepassen? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Profiteer van onze voordelen

Schakel ons in en u profiteert van de volgende voordelen:

  • Wij hanteren een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Wij hebben een SIEV-keurmerk
  • Wij hebben ervaring sinds de jaren ‘70
  • Wij hanteren korte lijnen

Laat ons weten wat uw wensen zijn voor een sanitaire desinfectie.

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Neem contact met ons op

Wenst u ons in te schakelen om uw sanitair te reinigen? Of wilt u meer te weten komen over onze schoonmaaktechnieken en tarieven? Neem dan contact met ons op via 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de schoonmaak van uw sanitair.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.