SMB Dubru: specialist in vloerverzorging

Als eigenaar van een kantoor of woning wilt u vloer graag goed verzorgen voor een langere levensduur en mooiere uitstraling. Daarom is het van belang dat u regelmatig onderhoud pleegt met de juiste vloerverzorging. Wij hebben al jarenlange ervaring in vloerverzorging maken gebruik van specialistische apparatuur voor het grondig reinigen van uw vloeren met de juiste middelen.

Of het nu gaat om tegels, gietvloeren laminaat, houten vloeren of betonvloeren; met de juiste keuze in onderhoudsmiddelen houden wij uw vloer mooi en schoon. Hierin maakt het een groot verschil of u een gelakte vloer, (hardwax)olie of wasvloer heeft. Elke soort afwerking van vloeren kent specifiek onderhoud voor optimale verzorging en bescherming. Schakel voor optimaal resultaat Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. in!

tapijtreinigen

Dubru laat uw vloeren weer stralen: De specialist in vloerverzorging

Naast het standaardonderhoud van uw vloeren (zoals het dagelijks vuil en stof verwijderen) kunnen wij uw hout/parket vloeren regelmatig behandelen met was en opgeboend met een boekblok of boenmachine. Door het boenen wordt lichte verontreiniging verwijderd en kan uw vloer er weer mooi en egaal uit gaan zien. Onze schoonmaak specialisten zorgen ervoor dat uw vloeren weer gaan stralen!

Hoe weet Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. zich te onderscheiden?

Voor het uitstekend uitvoeren van vloerverzorging beschikt Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. over alle expertise en materialen die nodig zijn. De vloeren in uw bedrijfspand of woning zal door onze experts dan ook uitstekend onderhouden en gereinigd kunnen worden. Schakelt u onze vakmensen in, dan profiteert u bovendien van de volgende aspecten:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren zeventig actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • Wij gebruiken zo veel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Laat uw vloeren verzorgen door Dubru

Dubru is een echt familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaak van kantoren en andere (bedrijfs)ruimtes. Wij bieden een 100% kwaliteitsgarantie en wij zijn een MVO-onderneming, wat betekent dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook zijn wij voorzien van het onafhankelijke SIEV-keurmerk. Dit houdt in dat wij ons onderscheiden door klantgerichtheid en flexibiliteit. Daarnaast geeft dit keurmerk aan dat wij verantwoorde normen hanteren voor onze schoonmakers.

Neem contact op en maak een afspraak voor uw vloer verzorging

Is het tijd om uw vloeren weer te laten stralen? Neem contact met ons om meer te horen over alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte. Bel 0481358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl en maak snel een afspraak om uw vloeren te reinigen.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.