Schoonmaakbedrijf Dubru: de meest veelzijdige schoonmaakspecialist

Heeft u een bedrijf in Bemmel? Dan wilt u uw kantooromgeving natuurlijk zo netjes mogelijk houden voor uw werknemers. Glasbewassing, schoonmaak van sanitair en gevels, en uiteraard de complete kantoorschoonmaak, is werk voor specialisten. Weet dan dat in de omgeving van Bemmel Schoonmaakbedrijf Dubru is gevestigd. Wij zijn zeer veelzijdige schoonmaakspecialist.

U kunt ons dus voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden inschakelen. Kwaliteit van schoonmaak staat bij ons hoog in het vaandel. Bovendien hechten we grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO). We zijn dan ook trots op ons SIEV-certificaat, waarmee we kunnen garanderen dat we staan voor goede arbeidsomstandigheden en voor een klantgerichte en prijsbewuste manier van werken. Kunnen wij u van dienst zijn met onze schoonmaakwerkzaamheden voor uw kantoor in Bemmel? Neem dan gerust contact met ons op via 0481-358914 of vraag vrijblijvend een offerte op via smb@dubru.nl.

Bemmel

Schoonmaakwerkzaamheden in Bemmel

Zoals hierboven beschreven, kunt u Schoonmaakbedrijf Dubru inschakelen voor diverse soorten schoonmaakwerkzaamheden. Onderstaand een overzicht van diensten waarvoor u ons in Bemmel kunt inschakelen:

U ziet dat wij met onze diensten gericht zijn op de zakelijke markt. Maar ook particulieren helpen wij graag met de schoonmaak van bijvoorbeeld zonnepanelen, ramen of tapijten. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het schoon opleveren van een huis na een woningontruiming, inclusief eventuele woningontsmetting.

Ervaren schoonmaakspecialist voor Bemmel en omgeving

Schoonmaakbedrijf Dubru staat in Bemmel bekend als een gerenommeerde speler in de schoonmaakbranche. Onderstaande aspecten hebben gezorgd voor deze bevoorrechte en smetteloze reputatie:

  • Toonaangevend familiebedrijf sinds de jaren ‘70
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-gecertificeerd
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen voor schoonmaakservices in Bemmel

Wilt u ons in Bemmel inzetten voor gevelreiniging, glasbewassing of een totale kantoorschoonmaak? Heeft u vragen over onze werkwijze en/of dienstverlening en bent u benieuwd naar de kosten? Neem gerust even contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Bel 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Met Schoonmaakbedrijf Dubru weet u zeker dat uw bedrijfs- of kantoorpand in Bemmel er telkens weer spik en span uitziet.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.