SMB Dubru: specialist in het ontsmetten van woningen

Heeft u helaas te maken met een situatie waarin een woningontsmetting noodzakelijk is geworden? Voor alle aspecten die komen kijken bij het verkoopklaar maken van een leegstaande woning kunt u uitstekend terecht bij Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.. Het ontsmetten van een woning maakt hier vaak een wezenlijk onderdeel van uit. Juist omdat dit veelal in verdrietige periodes dient te gebeuren is het belangrijk om dit uit handen te geven aan een bedrijf dat u hierin zo volledig mogelijk ontzorgt. Als ervaren en vakkundig schoonmaakbedrijf staan wij hiervoor garant. Bovendien zijn wij een maatschappelijk verantwoorde ondernemer en zijn we in het bezit van het SIEV-certificaat. Hierdoor weet u zeker dat wij ons personeel prettige arbeidsomstandigheden verzekeren en dat onze werkwijze zich kenmerkt door prijsbewustheid en klantgerichtheid. Voor meer informatie kunt u verder lezen of geheel vrijblijvend even contact met ons opnemen.

Meer informatie over onze woningontsmetting

Wanneer een woningontsmetting nodig geacht wordt, ligt hier meestal een nare reden aan ten grondslag. Meestal is het overlijden van een persoon de oorzaak. Indien de overledene ook nog eens de enige bewoner was van het huis in kwestie, dan dient de woning ontruimd te worden. Vaak wordt hierbij aangeraden de woning bovendien te ontsmetten. Dit om de woning zo goed mogelijk verkoopbaar te krijgen. Allemaal goed en wel, maar het ontsmetten van een woning is voor een particulier meestal geen eenvoudige taak. Tel daarbij op dat het ook nog eens in een emotioneel zware periode dient te gebeuren, dan weet u dat u hiervoor het best een specialist kunt inschakelen. Een specialist zoals Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. gaat met het volste respect met de woning en de spullen in kwestie om en ontzorgt u zo compleet mogelijk bij het verkoopklaar maken van de woning door deze grondig te ontsmetten.

Hoe weet Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. zich te onderscheiden?

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. over veel ervaring en de juiste materialen beschikt om een klus als een woningontsmetting goed te laten verlopen.

Onze voordelen

Daarbij profiteert u bovendien van de volgende facetten bij het inschakelen van Dubru:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren zeventig actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • Wij gebruiken veelal milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Is helaas in uw omgeving een woningontsmetting noodzakelijk? Wanneer u hiervoor Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. inschakelt, dan verzekert u zichzelf ervan dat de woning op een respectvolle en geruisloze manier wordt ontsmet. Zodoende wordt u zo veel mogelijk ontzorgd bij het verkoopklaar maken van de woning. Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl voor meer informatie over onze woningontsmetting.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.