Allround schoonmaakexpert in Westervoort gezocht?

Zoekt u voor uw gevelreiniging, glasbewassing of kantoor schoonmaak in Westervoort het beste schoonmaakbedrijf? Bel dan direct SMB Dubru! U kunt ons schoonmaakbedrijf inschakelen voor diverse werkzaamheden omtrent gebouwonderhoud. Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke service bovenaan. Ons bedrijf staat bekend om het feit dat wij een maatschappelijk verantwoorde ondernemer zijn en tevens een integere werkwijze hanteren.

Wij zijn in het bezit van een SIEV-certificaat, wat betekent dat wij klantgericht en prijsbewust zijn en eveneens oog hebben voor goede arbeidsomstandigheden voor ons personeel. Wij vertellen u hieronder graag voor welke werkzaamheden u ons schoonmaakbedrijf in Westervoort kunt inzetten. Meer weten over onze schoonmaakservices? Bel dan vandaag nog naar 0481-358914 of mail via smb@dubru.nl

schoonmaakbedrijf dubru arnhem

Voor welke diensten kunt u ons inschakelen?

SMB Dubru is voor diverse diensten in Westervoort in te schakelen. U kunt dan ook contact met ons opnemen voor het verrichten van de volgende diensten:

Ook is het goed om te weten dat wij eveneens schoonmaakdiensten in de niet-zakelijke branche uitvoeren. Wij worden dan ook veelvuldig ingehuurd in Westervoort en omgeving voor het reinigen van zonnepanelen en het verrichten van een tapijtreiniging of glasbewassing. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het verrichten van woningontruimingen en kunnen hierbij ook de woning geheel ontsmetten.

Westervoort

Westervoort

Westervoort

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Ervaren en betrokken schoonmaakbedrijf voor Westervoort

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf beschikken wij over de juiste kennis en kunde om uw klus naar wens te voltooien. Wij kunnen uw bedrijfspand in Westervoort niet enkel schoonmaken, maar ook blijven onderhouden. Indien u voor ons schoonmaakbedrijf kiest, hebben wij u veel te bieden. Wij staan voor:

  • Een gezaghebbend familiebedrijf, al sinds de zeventiger jaren actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-gecertificeerd
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Vraag een offerte aan voor uw schoonmaak in Westervoort

Wenst u meer te weten over onze diensten of bent u benieuwd hoe wij werken? Of behoeft u meer informatie omtrent onze tarieven? Neem dan snel contact met ons op en bel vandaag nog naar 0481-358914 of mail via smb@dubru.nl Wij nodigen u dan graag uit om al uw vragen te stellen. Wilt u nu al een vrijblijvende offerte aanvragen? Schoonmaakbedrijf Dubru hoort graag wat uw wensen zijn, zodat wij uw schoonmaakopdracht in Westervoort zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.