Allround schoonmaakexpert in Wageningen gezocht?

Zoekt u voor uw gevelreiniging, glasbewassing of kantoor schoonmaak in Wageningen het beste schoonmaakbedrijf? Bel dan direct SMB Dubru! Ons schoonmaakbedrijf is inzetbaar voor allerhande werkzaamheden betreft gebouwonderhoud.

Kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons bovenaan. Wij staan bekend om onze integere werkwijze en zijn een maatschappelijk verantwoorde ondernemer. Ook hebben wij het SIEV-certificaat in ons bezit. Dit certificaat duidt aan dat wij zowel prijsbewust als klantgericht zijn en goede arbeidsomstandigheden hanteren voor ons personeel.

Hieronder vertellen wij u voor welke werkzaamheden in Wageningen SMB Dubru inzetbaar is.

glasbewassing arnhem

Voor welke diensten kunt u ons inschakelen?

Wij zijn voor diverse diensten in Wageningen in te zetten. Zo kunt u contact met ons opnemen voor de volgende schoonmaakwerkzaamheden:

Tevens is het goed om te vermelden dat wij ook schoonmaakdiensten in de niet-zakelijke branche verrichten. In Wageningen en omgeving worden wij veelal ingehuurd voor de reiniging van zonnepanelen, glasbewassingen en tapijtreinigingen. Ook is ons bedrijf een ware specialist in woningontruimingen. Indien gewenst kunnen wij een gehele woningontsmetting uitvoeren.

glasbewassing Wageningen

gevelreiniging Wageningen

schoonmaakbedrijf Wageningen

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Ervaren en betrokken schoonmaakbedrijf voor Wageningen

Wij hebben als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf de juiste expertise in huis om alle schoonmaakdiensten tot het gewenste resultaat te brengen. Zo kunnen wij uw bedrijfspand in Wageningen niet alleen schoonmaken, maar ook optimaal onderhouden. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf, dan hebben wij u de volgende voordelen te bieden:

  • Een gezaghebbend familiebedrijf, al sinds de zeventiger jaren actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-gecertificeerd
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Vraag een offerte aan voor uw schoonmaak in Wageningen

Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u weten hoe wij te werk gaan? Of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel naar 0481-358914 of mail via smb@dubru.nl Wij nodigen u dan graag uit om al uw vragen te stellen. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Schoonmaakbedrijf Dubru hoort graag van u en staat voor u klaar om uw schoonmaakopdracht in Wageningen op de door u gewenste wijze op te pakken.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.