Maak kennis met de Allround schoonmaakexpert in Velp

Zoekt u een schoonmaakspecialist voor voor uw gevelreiniging, glasbewassing of kantoorschoonmaak in Velp? Bel dan direct SMB Dubru! Ons bedrijf levert schoonmaakdiensten van uiteenlopende aard. U ziet ze hieronder staan.

Schoonmaakbedrijf Dubru is een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt (MVO) en is daarom SIEV-gecertificeerd. Dit certificaat hebben wij bemachtigd door de hoge normen die wij hanteren. Denk aan een prijsbewuste werkwijze, persoonlijke service en uitmuntende arbeidsomstandigheden voor het personeel.

Wilt u ons direct inschakelen voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Velp? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op! U kunt contact met ons opnemen via 0481-358914 of een e-mail sturen naar smb@dubru.nl.

schoonmaakbedrijf Velp

Schoonmaakdiensten van SMB Dubru

Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Naast de grondige kantoor schoonmaak voor kleine en grote kantoorpanden en bedrijven hebben wij de schoonmaak verzorgd van zorginstellingen, doktersposten en tandartsen. Particulieren kunnen ons ook inschakelen voor de schoonmaak van hun kantoor. Dubru verleent u verder de volgende schoonmaakdiensten:

Naast de zakelijke markt, kunnen ook particulieren in Velp van onze particuliere schoonmaakservices gebruikmaken. Vele particulieren in Velp en omgeving hebben ons inmiddels al naar tevredenheid weten te vinden voor onze service bij het reinigen van bijvoorbeeld zonnepanelen. Ook voor een tapijtreiniging of glasbewassing worden wij geregeld ingehuurd. Wist u dat ook zeer bedreven zijn in een woningontruiming. Als u dat wil, kunnen wij dan zelfs ook een complete woningontsmetting uitvoeren.

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

glasbewassing Velp

glazenwassen Velp

Velp

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Uw ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Wij hebben als schoonmaakbedrijf de juiste expertise in huis om uw bedrijfs- of fabriekspand of uw woning in Velp op de best mogelijke wijze te reinigen en te onderhouden. Als u besluit om in Velp met SMB Dubru te werken, dan kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren 70 actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-gecertificeerd
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Vraag nu uw offerte aan voor uw schoonmaak in Velp

Wilt u meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden, ons aanbod of onze werkwijze? Of wilt u meer weten over onze tarieven? Neem dan direct contact op met ons schoonmaakbedrijf en stel ons gerust uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via 0481-358914 of een e-mail sturen naar smb@dubru.nl. Of kies ervoor om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Schoonmaakbedrijf SMB Dubru zorgt ervoor dat uw kantoor of woning in Velp er altijd keurig netjes uitziet

Meer informatie of een offerte aanvragen

.