Schoonmaakbedrijf Dubru: allround schoonmaakexpert in Veenendaal

Bent u als ondernemer in het bezit van een bedrijfspand in (de omgeving van) Veenendaal? En bent u voornemens de reiniging van uw pand te laten uitvoeren door een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan is het voor u interessant om te weten dat Schoonmaakbedrijf Dubru niet ver van Veenendaal is gevestigd en dat u ons voor diverse facetten van gebouwenonderhoud kunt inzetten.

Bij ons staat het leveren van kwaliteit centraal, evenals het hanteren van een integere werkwijze. Dit laatste uit zich in het feit dat wij een maatschappelijk verantwoorde ondernemer zijn, in het bezit van het SIEV-certificaat. Het laatstgenoemde houdt in dat wij garant staan voor goede werkomstandigheden voor ons personeel en dat we er een prijsbewuste en klantgerichte werkwijze op na houden.

Hieronder leest u met welke schoonmaakdiensten SMB Dubru uw bedrijfspand in Veenendaal in optimale conditie kunt laten verkeren. Direct meer informatie over de mogelijkheden? Bel 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl en maak snel een afspraak voor uw kantoor schoonmaak!

schoonmaakbedrijf Veenendaal

Voor welke diensten is SMB Dubru in Veenendaal inzetbaar?

Wij hebben al benoemd dat SMB Dubru voor diverse diensten in Veenendaal in te schakelen is. U kunt ons dan ook inzetten voor de volgende werkzaamheden:

Goed om te weten, is dat SMB Dubru ook werkzaamheden in de niet-zakelijke branche verricht voor particuliere schoonmaakservices. In Veenendaal en omgeving worden wij door particulieren doorgaans ingeschakeld voor de reiniging van zonnepanelen, een glasbewassing of een tapijtreiniging. Ook is ons bedrijf gespecialiseerd in het verrichten van woningontruimingen en kunnen wij indien gewenst een algehele woningontsmetting uitvoeren.

Bedrijfspand schoonmaak Veenendaal

Veenendaal

gevelreinigen Veenendaal

Uw ervaren en betrokken schoonmaakbedrijf in Veenendaal

Ons schoonmaakbedrijf beschikt over de kennis en kunde omtrent allerhande schoonmaakklussen. Uw bedrijfspand in Veenendaal kunnen wij dan ook optimaal onderhouden en reinigen. Zet u ons in, dan heeft u hier zeker voordeel van. Zo bieden wij het volgende:

  • Een gezaghebbend familiebedrijf, al sinds de zeventiger jaren actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-gecertificeerd
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze precieze diensten of manier van werken? Of bent u benieuwd naar de tarieven die wij hanteren voor uw specifieke schoonmaakklus? Neem dan gerust eens contact met ons op. Via 0481-358914 en smb@dubru.nl bent u welkom al uw vragen te stellen en om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Schoonmaakbedrijf Dubru kijkt er naar uit van u te horen en uiteraard ook om uw schoonmaakopdracht in Veenendaal zo goed mogelijk uit te voeren.

Neem contact op en maak een afspraak voor kantoor schoonmaak in Veenendaal

Is het tijd om uw kantoor professioneel te laten reinigen? Neem contact met ons om meer te horen over alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte. Bel 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl en maak snel een afspraak voor uw kantoor schoonmaak!

Meer informatie of een offerte aanvragen

.