Schoonmaakbedrijf Dubru: de veelzijdige schoonmaakspecialist in Valburg

Bent u ondernemer in Valburg en aldaar dan ook in het bezit van een bedrijfspand? Dan wilt u uw pand natuurlijk in een zo goed mogelijke staat behouden. Echter kan dit behoorlijk veel van u vergen. Het wassen van ramen, het reinigen van sanitair en gevels of zelfs het uitvoeren van een algehele kantoorschoonmaak kost ontegenzeglijk veel tijd. Bovendien is het geen sinecure om dit alles tot in perfectie uit te voeren.

Gelukkig is Schoonmaakbedrijf Dubru vlakbij Valburg gevestigd. Wij zijn een dusdanig veelzijdige schoonmaakspecialist dat u ons voor nagenoeg alle denkbare reinigingsopdrachten kunt inschakelen. Het leveren van kwaliteit staat in ieder geval bovenaan onze prioriteitenlijst.

Bovendien hechten we er grote waarde aan maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We zijn dan ook een trotse houder van het SIEV-certificaat, dat staat voor goede arbeidsomstandigheden voor personeel en een klantgerichte en prijsbewuste manier van werken. Wilt u weten voor welke schoonmaakdiensten u ons precies kunt inschakelen in Valburg? Neem dan contact op voor meer informatie via  0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl

glasbewassing arnhem

Waarvoor zijn wij in te schakelen voor bedrijven uit Valburg?

Zoals we reeds te kennen hebben gegeven biedt Schoonmaakbedrijf Dubru een grote diversiteit aan diensten. Hieronder een overzicht van diensten waarvoor u ons in Valburg kunt inzetten:

Met onze diensten richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt. We staan niettemin even graag particulieren terzijde bij bijvoorbeeld het reinigen van zonnepanelen, ramen of tapijt. Verder hebben we de benodigde expertise om een woningontruiming, zo nodig inclusief een volledige woningontsmetting, tot een goed einde te brengen.

gevelreiniging Valburg

Valburg

Valburg

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Een ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

In de omgeving van Valburg staat Schoonmaakbedrijf Dubru bekend als een gerenommeerde speler in de schoonmaakbranche.

De volgende aspecten hebben mede gezorgd voor deze dominante positie:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren 70 actief
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • We werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u ons in Valburg inzetten voor een gevelreiniging, glasbewassing of een totale kantoorschoonmaak? Of heeft u vragen over onze dienstverlening en bent u benieuwd naar de bijkomende kosten? Neem gerust even contact met ons op, dan vertellen we u graag meer en kunnen we u desgewenst een vrijblijvende offerte doen toekomen. Bel 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Mocht u met ons in zee gaan, dan verlaten we uw bedrijfspand in Valburg niet voordat de schoonmaakklus naar wens is uitgevoerd.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.