Schakel de vakkundige ramenwasser van schoonmaakbedrijf Dubru in

Wilt u de hulp van een vakkundige ramenwasser inschakelen? Benader dan de specialisten van schoonmaakbedrijf Dubru. Dubru is een ervaren en kundig schoonmaakbedrijf dat u kunt inschakelen voor professionele raambewassing. Daarnaast helpen wij bij een grondige kantoorschoonmaak, gevelreiniging, vloerreiniging en andere schoonmaakwerkzaamheden. Wij vinden de kwaliteit van onze diensten erg belangrijk. Wij maken daarom gebruik van de beste materialen en technieken, hebben goed opgeleid personeel in dienst en bezitten de juiste certificaten zoals het SIEV-Keurmerk. Wenst u onze glazenwasser in te schakelen om de ramen te wassen? Benader ons dan telefonisch of per mail en maak direct een afspraak.

glasbewassing

Glasbewassing door onze glazenwasserij

Wilt u de ramen van uw bedrijf of woning vakkundig laten wassen? Schakel dan direct Dubru in voor de raambewassing. Wanneer u ons inschakelt wassen wij uw ramen niet alleen grondig schoon, maar wij reinigen ook het kozijnwerk en de vensterbanken van uw pand of huis. Tevens verwijdert de ramenwasser eventuele spinnenraggen en maakt hij de deuren vrij van zand. Wij werken effectief en efficiƫnt met een stralend resultaat. Tijdens onze werkzaamheden is de veiligheid ook heel belangrijk. Niet alleen de veiligheid van u als opdrachtgever, maar ook die van ons personeel. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak op het gebied van ramen wassen? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Het gebruik van osmosewater door onze glazenwassers

Voor een perfecte reiniging van uw ramen maakt onze ramenwasser gebruik van osmosewater en telescoopstokken. Osmosewater bevat geen zouten en mineralen. Door met osmosewater te wassen, drogen uw ramen vlekvrij en streeploos op. Om een nog schoner resultaat resultaat te realiseren, maken wij in tegenstelling tot andere bedrijven gebruik van verwarmd osmosewater. Verwarmd osmosewater maakt het gemakkelijker om de ramen te ontdoen van spinnenraggen en vogelpoep. Door deze methode toe te passen, zijn wij nog sneller klaar per raam.

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

Wilt u de hulp van onze ramenwasser inschakelen bij raambewassing? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze schoonmaaktechnieken en tarieven? Benader ons dan via telefoonnummer 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie aangaande de raambewassing door onze ramenwasser.