Schoonmaakbedrijf Dubru: allround schoonmaakexpert voor Oosterbeek

Bent u ondernemer en eigenaar van een bedrijfspand in of bij Oosterbeek? En zoekt u nu een betrouwbaar schoonmaakbedrijf aan wie u de reiniging van uw pand kunt overlaten? Dan zal het u wel interesseren dat Schoonmaakbedrijf Dubru dicht bij Oosterbeek is gevestigd en dat wij veel verschillende diensten op het gebied van schoonmaak bieden.

Bovendien zijn we een maatschappelijk verantwoorde ondernemer en SIEV-gecertificeerd. Dit certificaat impliceert dat we hoge normen hanteren als het gaat om een prijsbewuste werkwijze, een klantgerichte attitude en goede werkomstandigheden voor het personeel. Hieronder leest u dankzij welke schoonmaakdiensten van Dubru u uw bedrijfspand in Oosterbeek in optimale staat kunt laten verkeren.

Oosterbeek

Voor welke diensten kunt u schoonmaakbedrijf Dubru inschakelen in Oosterbeek?

We hebben hierboven al laten doorschemeren dat wij een schoonmaakbedrijf zijn dat voor veel diensten inzetbaar is. Voor de volgende opdrachten kunt u ons in en rond Oosterbeek inschakelen:

Uiteraard zijn wij ook voor de niet-zakelijke branche beschikbaar. Particulieren uit Oosterbeek en omgeving zetten onze particuliere schoonmaakservices regelmatig in voor onder meer het reinigen van zonnepanelen, tapijtreiniging en glasbewassing. Daarnaast zijn wij inzetbaar wanneer er een woningontruiming moet plaatsvinden. Een woningontsmetting behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

kantoorpand reiniging Oosterbeek

glasbewassing Oosterbeek

Oosterbeek

Een ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Dubru beschikt over alle expertise die benodigd is om uw bedrijfspand in Oosterbeek optimaal te onderhouden en te reinigen. U profiteert bij een samenwerking met ons in ieder geval van de volgende aspecten:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de zeventiger jaren actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor schoonmaak in Oosterbeek

Wilt u meer weten over onze exacte diensten of werkwijze? Of bent u nieuwsgierig naar de tarieven die ons schoonmaakbedrijf hanteert? Deins dan niet terug om eens contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen. Dit kan door te bellen naar 0481-358914 of een e-mail te sturen naar smb@dubru.nl. Een offerte aanvragen of basis van vrijblijvend advies kan natuurlijk ook altijd. We verheugen ons erop van u te horen en uiteraard ook om uw schoonmaakopdracht in Oosterbeek tot het best mogelijke einde te brengen.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.