Maak kennis met de allround schoonmaakexpert in Ochten

Zoekt u voor uw gevelreiniging, glasbewassing of kantoorschoonmaak in Ochten een ware schoonmaakspecialist? Bel dan direct SMB Dubru! Ons bedrijf levert diverse schoonmaakdiensten.

Tevens zijn wij een maatschappelijk verantwoorde ondernemer en zelfs SIEV-gecertificeerd. Dit certificaat hebben wij bemachtigd door de hoge normen die wij hanteren. Denk aan een prijsbewuste werkwijze, persoonlijke service en uitmuntende arbeidsomstandigheden voor het personeel.

Wenst u ons direct in te schakelen voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Ochten? Neem dan nu contact met ons op! Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl, ook om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Uw kantoorpand of woning zal na het grondig reinigen van uw tapijt door Schoonmaakbedrijf Dubru weer een frisse indruk maken!

ochten

Voor welke diensten kunt u SMB Dubru inschakelen?

Zoals wij al hebben aangegeven, kunt u ons voor diverse opdrachten inzetten. U kunt ons in Ochten inschakelen voor de volgende schoonmaakwerkzaamheden:

Ook in de niet-zakelijke branche kunt u ons inschakelen. Al diverse particulieren in Ochten en omgeving maken naar tevredenheid gebruik van onze service omtrent het reinigen van zonnepanelen. Ook voor een tapijtreiniging of glasbewassing worden wij geregeld ingezet.

Bovendien kunt u ons inschakelen voor een woningontruiming. Hierbij kunnen wij zelfs een gehele woningontsmetting uitvoeren.

Ochten

Ochten

Ochten

Uw ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Wij hebben als schoonmaakbedrijf de juiste expertise in huis om uw woning of pand in Ochten op de best mogelijke wijze te reinigen en te onderhouden. Gaat u met ons in zee, dan kunnen wij u het volgende bieden:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren 70 actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Vraag nu uw offerte aan voor uw schoonmaak in Ochten

Wenst u meer informatie omtrent ons aanbod of onze werkwijze? Of wilt u meer weten over onze tarieven? Neem dan direct contact op met ons schoonmaakbedrijf en stel ons uw vragen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0481-352259 of een e-mail te sturen naar smb@dubru.nl. Of kies ervoor om een vrijblijvende offerte aan te vragen via ons contactformulier. Dan hopen wij binnenkort uw schoonmaak in Ochten geheel naar wens te mogen verrichten.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.