Schoonmaakbedrijf Dubru: de veelzijdige schoonmaakspecialist

Bent u in Nijmegen voor uw bedrijfspand op zoek naar een vakkundig schoonmaakbedrijf? Dan is het voor u zinvol om te weten dat Schoonmaakbedrijf Dubru vlakbij Nijmegen gevestigd is.

Wij zijn een veelzijdig schoonmaakbedrijf. Het continu leveren van kwaliteit en het hanteren van een prettige werkwijze zijn twee van onze sterkste punten. Niet voor niets zetten we hoog in op zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Het SIEV-certificaat hebben we dan ook verdiend door de goede werkomstandigheden die we aan ons personeel bieden.

Verder houden we er een prijsbewuste en klantgerichte werkwijze op na. Voor u biedt dit diverse voordelen. Uw bedrijfspand is toch het ultieme visitekaartje voor u als Nijmeegse ondernemer. In wezen hoort uw pand dus altijd in optimale staat te verkeren. Wanneer u ons inschakelt voor bijvoorbeeld de kantoorschoonmaak, een sanitairreiniging of het wassen van de ramen, dan weet u zeker dat de gewenste nauwkeurigheid bereikt wordt. Hieronder leest u voor welke diensten u ons schoonmaakbedrijf zoal kunt inzetten.

Wilt u meer informatie over onze zakelijke, particuliere of industriële schoonmaakservices? Neem dan contact op via 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl.

Nijmegen

Waarvoor is Dubru in te schakelen in Nijmegen?

We hebben hierboven al laten doorschemeren dat Schoonmaakbedrijf Dubru zich laat inschakelen voor een breed scala aan diensten. Dit zijn voor ondernemers de meest interessante services:

 • Uitvoerige kantoorschoonmaak voor kleine en grote bedrijven
 • Zorgvuldige glasbewassing dan wel raambewassing met warm osmosewater
 • Gevelreiniging
 • Het reinigen van zonnepanelen
 • Grondige reiniging van sanitair, inclusief een kordate desinfectie
 • HACCP cleaning en keukenreiniging voor de voedingsindustrie
 • Tapijtreiniging met gebruikmaking van de sproei-extractiemethode
 • Een algehele industriële reiniging

Uiteraard hoeft u geen ondernemer te zijn om terecht te kunnen bij Schoonmaakbedrijf Dubru. Particulieren weten ons ook regelmatig te vinden. Bij hen gaat het vaak om de reiniging van zonnepanelen, tapijtreiniging en glasbewassing. Bovendien kunt u ons inschakelen wanneer er onverhoopt een woningontruiming moet plaatsvinden. Met maximaal respect voor de woning en de goederen in kwestie brengen wij dit tot een goed einde. Een woningontsmetting behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Een ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Wanneer u ons inschakelt voor uw schoonmaakklus in Nijmegen, dan durven we te stellen dat u een goede keuze maakt. Alleszins gaat u bij een samenwerking met Schoonmaakbedrijf Dubru profijt hebben van de volgende aspecten:

 • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren 70 actief
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons een topprioriteit
 • We bieden 100% kwaliteitsgarantie
 • Trotse bezitter van het SIEV-certificaat
 • We gebruiken zo veel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen of onze diensten of werkwijze? Of bent u benieuwd naar de tarieven die we hanteren? Als u behoefte heeft aan meer informatie, neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0481-358914 of een e-mail te sturen naar smb@dubru.nl. Op deze manier kunt u vanzelfsprekend ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij verheugen ons erop uw schoonmaakklus in Nijmegen te mogen uitvoeren!

Meer informatie of een offerte aanvragen

.schoonmaakbedrijf Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen