Maak kennis met de allround schoonmaakexpert in Kesteren

Zoekt u voor uw gevelreiniging, glasbewassing of kantoorschoonmaak in Kesteren een echte schoonmaakspecialist? Bel dan direct SMB Dubru!

Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van schoonmaak. Daarbij zijn wij als maatschappelijk verantwoorde ondernemer ook SIEV-gecertificeerd. Dit certificaat staat voor het feit dat wij hoge normen hanteren, zoals een prijsbewuste werkwijze, optimale klantgerichtheid en goede arbeidsomstandigheden voor het personeel. Wilt u ons direct als uw schoonmaakexpert inzetten in Kesteren? Neem dan contact met ons op via  0481-358914 of stuur een E-mail naar smb@dubru.nl.

Kesteren

Voor welke diensten kunt u Dubru inzetten?

Zoals eerder aangegeven, zijn wij voor diverse diensten in te schakelen. U kunt ons dan ook in Kesteren inzetten voor de volgende opdrachten:

Tevens zijn wij in de niet-zakelijke branche actief. Al vele particulieren in de omgeving van Kesteren maken gebruik van onze service in het reinigen van zonnepanelen, of laten hun tapijtreniging of glasbewassing aan ons over. Ook indien er een woningontruiming moet plaatsvinden, kunt u ons inzetten. Indien gewenst voeren wij hierbij ook een totale woningontsmetting uit.

Kesteren

Kesteren

Kesteren

Uw ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Als schoonmaakbedrijf beschikken wij over de juiste expertise om uw bedrijfspand of woning in Kesteren optimaal te reinigen en te onderhouden. Indien u met ons in zee gaat, hebben wij u dan ook het volgende te bieden:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren 70 actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan voor uw schoonmaak in Kesteren

Behoeft u meer informatie omtrent onze diensten of werkwijze? Of wenst u meer te weten over onze scherpe prijzen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en stel ons uw vragen. U kunt dit doen door te bellen naar 0481-358914 of een e-mail te sturen naar smb@dubru.nl. U kunt uiteraard ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hopen u snel in Kesteren op de best mogelijke wijze te ondersteunen bij de schoonmaak van uw woning of pand.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.