Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.: de veelzijdige schoonmaakspecialist

Heeft u in of rond Huissen een bedrijfspand en bent u op zoek naar een deskundig schoonmaakbedrijf om uw pand te reinigen? Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. is op zeer korte afstand van Huissen gevestigd. Dat is goed nieuws voor u, temeer omdat wij een veelzijdig schoonmaakbedrijf zijn. Verder staan we bekend om onze hoge kwaliteit en fijne manier van werken.

We zijn een maatschappelijk verantwoorde ondernemer en mede daardoor tevens in het bezit van het SIEV-certificaat. Dit certificaat mochten wij ontvangen vanwege de goede arbeidsomstandigheden die wij ons personeel bieden. Ook onze prijsbewuste werkwijze en klantgerichte houding hebben hieraan bijgedragen. Mocht u ons inschakelen, dan zou dit alles zich vertalen tot een in optimale staat verkerend bedrijfspand.

Dit is belangrijk, aangezien dit toch het visitekaartje van uw onderneming is. Voor welke facetten op het gebied van schoonmaak en gebouwenonderhoud u ons in Huissen kunt inzetten, dat leest u hieronder.

Huissen

Voor welke diensten kunt u SMB Dubru inschakelen in Huissen?

Dat Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. zich kenmerkt door veelzijdigheid, dat is hierboven al eens genoemd. Al bij al kunt u als ondernemer in Huissen ons inschakelen voor de volgende diensten:

 • Uitvoerige kantoorschoonmaak voor kleine en grote bedrijven
 • Zorgvuldige glasbewassing dan wel raambewassing met warm osmosewater
 • Een complete gevelreiniging
 • Het reinigen van zonnepanelen (solar cleaning)
 • Grondige reiniging van sanitair, inclusief een resolute desinfectie
 • HACCP cleaning en keukenreiniging voor de voedingsindustrie
 • Tapijtreiniging, waarbij we gebruikmaken van de sproei-extractiemethode
 • Een algehele industriële reiniging

Uiteraard kunt u als particulier uit Huissen ook uitstekend terecht bij Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.. Particulieren kunnen ons bijvoorbeeld inschakelen voor reiniging van zonnepanelen, tapijtreiniging of glasbewassing. Bovendien zijn wij inzetbaar om een onverhoopte woningontruiming op een discrete, respectvolle manier uit te voeren. Een woningontsmetting is daarbij een van de aanvullende opties.

Huissen

Huissen

Huissen

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Uw ervaren en betrokken schoonmaakbedrijf in Huissen

Als u besluit ons in te schakelen voor uw schoonmaakopdracht in Huissen, dan maakt u een goede keuze. Dit durven we te stellen omdat u dan in ieder geval gaat profiteren van de volgende pluspunten:

 • SMB Dubru is een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de zeventiger jaren actief
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons een topprioriteit
 • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
 • Trotse bezitter van het SIEV-certificaat
 • We gebruiken veelal milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u inhoudelijke vragen over onze diensten of werkwijze? Of bent u nieuwsgierig naar de tarieven die door Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. worden gehanteerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen (via 0481-352259 of smb@dubru.nl) en al uw vragen te stellen. Via deze weg kunt u ook, uiteraard vrijblijvend, een offerte aanvragen. Wij horen graag van u en kijken er naar uit uw schoonmaakopdracht in Huissen ten uitvoer te mogen brengen.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.