Schoonmaakbedrijf Dubru: de veelzijdige schoonmaakspecialist voor Heteren

Bent u op zoek naar een schoonmaakspecialist voor de kantoorschoonmaak of glasbewassing van uw bedrijf in Heteren of omgeving? Schoonmaakbedrijf SMB Dubru is het gespecialiseerde bedrijf dat ervoor zorgt dat uw kantoor zo netjes is dat het altijd het visitekaartje van uw bedrijf is en blijft.

Schoonmaken van bedrijfspanden is specialistisch werk. Denk aan het regelmatig reinigen en desinfecteren van van sanitair, het wassen van de ramen of een complete kantoorschoonmaak, groot of klein. Dat moet grondig gebeuren. Dat is namelijk van belang voor de gezondheid en het welzijn van uw werknemers en uw gasten.

Bij SMB Dubru staan perfectie en kwaliteit altijd voorop. Kunnen wij u van dienst zijn bij uw bedrijfspand in Heteren? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via smb@dubru.nl voor de schoonmaakdiensten van SMB Dubru in Heteren.

Heteren

Kwaliteit op nummer 1 bij schoonmaakservices in Heteren

SMB Dubru is een zeer veelzijdige schoonmaakorganisatie die bekendstaat om het structureel leveren van topkwaliteit. Belangrijk voor ons is ook de manier waarop we die kwaliteit leveren. Dat betekent dat wij zeer veel waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, ofwel MVO. Wij zijn dan ook SIEV-gecertificeerd. Dit certificaat is ons toegekend voor de uitstekende arbeidsomstandigheden voor ons personeel en onze prijsbewuste en klantgerichte werkwijze.

SMB Dubru inschakelen voor schoonmaak in Heteren

SMB Dubru is een zeer veelzijdige schoonmaakorganisatie met uiteenlopende specialiteiten op schoonmaakgebied. U kunt Schoonmaakbedrijf Dubru voor veel verschillende diensten inzetten in Heteren. Onderstaand een overzicht:

Heteren

Heteren

Heteren

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Schoonmaakdiensten voor particulieren

Particulieren zijn uiteraard ook van harte welkom om van onze diensten gebruik te maken in Heteren. U kunt ons als particulier gerust bellen voor het reinigen van onder andere zonnepanelen, vloerbedekking en tapijten. Maar ook voor het wassen van uw ramen komen wij graag naar u toe. Neem bij twijfel over een bepaalde schoonmaakdienst altijd even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij u uitstekend helpen. Daarnaast kunt u ons ook bellen voor een woningontruiming, eventueel inclusief een woningontsmetting.

Ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Dubru heeft in Heteren een uitstekende reputatie op het gebied van kantoor- en industrie schoonmaak. Die goede reputatie danken wij aan onderstaande feiten:

  • Toonaangevend familiebedrijf, sinds de jaren 70
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-certificaat
  • We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor schoonmaak in Heteren

Heeft u vragen over onze service, dienstverlening, werkwijze of tarieven in Heteren? Bel of mail ons gerust. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Bel hiervoor naar 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Met Schoonmaakbedrijf Dubru weet u zeker dat uw bedrijfs- of kantoorpand in Heteren altijd blinkt!.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.