Schoonmaakbedrijf Dubru: de veelzijdige schoonmaakspecialist in Herveld

Bent u de eigenaar van een bedrijf in Herveld en aldaar dan ook in het bezit van een bedrijfspand? Dan wilt u uw pand, toch hét visitekaartje van uw bedrijf, uiteraard altijd correct en schoon kunnen tonen. Echter, het schoonhouden van een pand is een omvangrijke taak. Denk aan het steeds weer reinigen van het sanitair, het wassen van de ramen of het volbrengen van een heuse kantoorschoonmaak. Bovendien zijn reinigingstaken geen werkzaamheden die u ook wel op halve kracht kunt (laten) doen. Nee, perfectie is hierbij noodzakelijk.

Gelukkig is niet ver van Herveld Schoonmaakbedrijf Dubru gevestigd. Wij zijn een veelzijdige schoonmaakspecialist die bekendstaat om het structureel leveren van kwaliteit. De manier waarop we tot kwaliteit komen vinden we ook erg belangrijk. Zo hechten we grote waarde aan ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO) en zijn we in het bezit van het SIEV-certificaat. Dit certificaat is ons toegekend wegens de goede arbeidsomstandigheden voor ons personeel en de prijsbewuste en klantgerichte werkwijze. Hieronder kunt u lezen voor welke diensten u ons in Herveld kunt inzetten.

Herveld

Waarvoor is Dubru in te schakelen voor Herveldse bedrijven?

Zoals hierboven al aangegeven kunt u Schoonmaakbedrijf Dubru voor veel verschillende diensten inzetten in Herveld. Hierbij een overzicht:

 • Grondige kantoorschoonmaak voor kleine en grote bedrijven
 • Zorgvuldige glasbewassing dan wel raambewassing met warm osmosewater
 • Gevelreiniging
 • Het reinigen van zonnepanelen
 • Reiniging van sanitair, inclusief een kordate desinfectie
 • HACCP cleaning en keukenreiniging voor de voedingsindustrie
 • Tapijtreiniging met gebruikmaking van de sproei-extractiemethode
 • Een volledige industriële reiniging

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren zijn van harte welkom bij Schoonmaakbedrijf Dubru. U kunt ons als particulier gerust inschakelen voor reiniging van zonnepanelen, glasbewassing, tapijtreiniging of welke schoonmaakopdracht dan ook. Daarnaast kunt u uitstekend bij ons terecht voor een woningontruiming, desgewenst inclusief een woningontsmetting.

Herveld

Herveld

Herveld

Een ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

In Herveld en omgeving staat Schoonmaakbedrijf Dubru te boek als een toonaangevende factor in de schoonmaakbranche. Door de volgende facetten hebben wij deze positie weten te bewerkstelligen:

 • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren 70 actief
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk
 • We bieden 100% kwaliteitsgarantie
 • In het bezit van het SIEV-certificaat
 • We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u misschien nog vragen over onze dienstverlening, werkwijze of prijzen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en overhandigen u desgewenst, en geheel vrijblijvend, een offerte. Bel hiervoor naar 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Mocht u ons inzetten voor bijvoorbeeld een gevelreiniging, glasbewassing of een totale kantoorschoonmaak, dan maakt u een goede keuze. Wij verlaten uw pand in Herveld pas wanneer de schoonmaakopdracht helemaal naar wens is uitgevoerd.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.