Schoonmaakbedrijf Dubru: de veelzijdige schoonmaakspecialist voor Gendt

Bent u op zoek naar een schoonmaakspecialist voor de kantoorschoonmaak of glasbewassing van uw bedrijf in Gendt of omgeving. Schoonmaakbedrijf Dubru zorgt ervoor dat uw kantoor het visitekaartje van uw bedrijf is en blijft.

Het schoonmaken van bedrijfspanden is specialistisch werk. Denk aan het regelmatig reinigen en desinfecteren van van sanitair, het wassen van de ramen of een complete kantoorschoonmaak, groot of klein. Dat moet grondig gebeuren, omwille van de gezondheid van uw werknemers en uw gasten.

Gelukkig staan perfectie en kwaliteit bij ons altijd voorop. Kunnen wij u van dienst zijn bij uw bedrijfspand in Gendt? Neem contact met ons om meer te horen over alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte. Bel 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl

Gendt

Kwaliteit staat voorop bij ons schoonmaakbedrijf

Wij zijn een zeer veelzijdige schoonmaakorganisatie die bekendstaat om het structureel leveren van topkwaliteit. De manier waarop we die kwaliteit leveren, is voor ons erg belangrijk. Ter illustratie: wij hechten grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, ofwel MVO. Wij zijn dan ook SIEV-gecertificeerd. Dit certificaat is ons toegekend dankzij onze uitstekende arbeidsomstandigheden voor ons personeel en onze prijsbewuste en klantgerichte werkwijze.

SMB Dubru inschakelen voor schoonmaak in Gendt

SMB Dubru is een zeer veelzijdige schoonmaakorganisatie. U kunt Schoonmaakbedrijf Dubru voor veel verschillende diensten inzetten in Gendt. Wij geven u hier een overzicht:

 • Grondige kantoorschoonmaak voor kleine en grote bedrijven
 • Zorgvuldige glasbewassing met warm osmosewater
 • Gevelreiniging
 • Reinigen van zonnepanelen
 • Reiniging van sanitair, inclusief desinfectie
 • HACCP-cleaning en keukenreiniging voor de voedingsindustrie
 • Tapijtreiniging
 • Volledige industriële reiniging

Ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Dubru heeft in Gendt een uitstekende reputatie op het gebied van kantoor- en industrie schoonmaak. Die goede reputatie danken wij aan onderstaande feiten:

 • Toonaangevend familiebedrijf, sinds de jaren 70
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk
 • 100% kwaliteitsgarantie
 • SIEV-certificaat
 • We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Gendt

Gendt

Gendt

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Particuliere schoonmaakservices voor uw woning

Particulieren zijn uiteraard van harte welkom om van onze diensten gebruik te maken in Gendt. U kunt ons als particulier gerust bellen voor het reinigen van onder andere zonnepanelen en vloerbedekking en tapijten. Maar ook voor het wassen van uw ramen komen wij graag naar u toe. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Daarnaast kunt u ons ook bellen voor een woningontruiming, eventueel inclusief een woningontsmetting.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u vragen over onze service, dienstverlening, werkwijze of tarieven? Bel of mail gerust. Wij vertellen er graag meer over. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Bel hiervoor naar 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Met Schoonmaakbedrijf Dubru weet u zeker dat uw bedrijfs- of kantoorpand in Gendt er altijd keurig netjes uitziet.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.