Allround schoonmaakexpert in Gelderland gezocht?

Bent u voor uw gevelreiniging, glasbewassing of kantoor schoonmaak in Gelderland op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf? Bel dan SMB Dubru! Wij zijn inzetbaar voor diverse facetten van gebouwonderhoud. Bij SMB Dubru staat het leveren van kwaliteit centraal en hanteren wij een integere werkwijze.

Zo zijn wij een maatschappelijk verantwoorde ondernemer en tevens in het bezit van het SIEV-certificaat. Dit certificaat houdt in dat wij garant staan voor goede arbeidsomstandigheden voor ons personeel en dat wij tevens klantgericht en prijsbewust zijn. Hieronder leest u bij welke schoonmaakdiensten Dubru uw bedrijfspand in Gelderland kan ondersteunen.

schoonmaakbedrijf arnhem

SMB Dubru: specialist in kantoorschoonmaak

Schoonmaakbedrijf Dubru is een professioneel bedrijf dat is gespecialiseerd in kantoor schoonmaak. Het maakt niet uit welke omvang uw kantoorruimte heeft, wij staan voor u klaar om uw werkruimte te reinigen. Dus of u nu een klein kantoor heeft met vijf bureaus of een bedrijfsruimte met honderd bureaus, SMB Dubru regelt voor u de schoonmaak in Gelderland.

Bij de reiniging van uw kantoor gaan wij praktisch te werk. Zo hanteren we geen vast schema voor uw kantoor schoonmaak. Onze professionele schoonmakers hebben namelijk zoveel ervaring dat zij goed kunnen inschatten wat er daadwerkelijk schoongemaakt moet worden. Alles waar stof op zit of wat onhygiënisch wordt, reinigen wij voor u. Het maakt niet uit of het gaat om bureaus, vloeren, toiletten of toetsenborden. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verlenen totaalpakketten. Moet bijvoorbeeld ook uw kantoortuin onderhouden worden in provincie Gelderland? Dan regelen wij iemand voor uw groenvoorziening.

gelderland

gelderland

gelderland

Uw ervaren en betrokken schoonmaakbedrijf Gelderland

Ons schoonmaakbedrijf beschikt over de kennis en kunde omtrent allerhande schoonmaakklussen. Uw bedrijfspand in Gelderland kunnen wij dan ook optimaal onderhouden en reinigen. Zet u ons in, dan heeft u hier zeker voordeel van. Zo bieden wij het volgende:

  • Een gezaghebbend familiebedrijf, al sinds de zeventiger jaren actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-gecertificeerd
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan voor uw schoonmaak in Gelderland

Wilt u meer informatie aangaande onze diensten of werkwijze? Of behoeft u meer informatie omtrent onze tarieven die wij voor uw schoonmaakklus hanteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel ons via 0481-358914 of mail via smb@dubru.nl Wij nodigen u van harte uit om al uw vragen te stellen en om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Schoonmaakbedrijf Dubru kijkt er naar uit van u te horen en uiteraard ook om uw schoonmaakopdracht in Gelderland op de best mogelijke wijze te voltooien!

Meer informatie of een offerte aanvragen

.