Allround schoonmaakexpert in Ede gezocht?

Bent u voor uw gevelreiniging, glasbewassing of kantoor schoonmaak in Ede op zoek naar het beste schoonmaakbedrijf? Bel dan SMB Dubru! Ons schoonmaakbedrijf kunt u inschakelen voor diverse werkzaamheden omtrent gebouwonderhoud.

Bij ons staan kwaliteit en persoonlijke service centraal. Tevens hanteren wij een integere werkwijze. Wij staan bekend als een maatschappelijk verantwoorde ondernemer en beschikken tevens over het SIEV-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij klantgericht en prijsbewust zijn en goede arbeidsomstandigheden voor ons personeel hanteren. U leest hieronder voor welke schoonmaakwerkzaamheden u SMB Dubru in Ede kunt inschakelen.

Ede

Voor welke diensten is Dubru in Ede inzetbaar?

U kunt ons schoonmaakbedrijf voor diverse diensten in Ede inschakelen. Zo zijn wij inzetbaar voor de volgende schoonmaakwerkzaamheden:

Ook goed om te vermelden, is dat SMB Dubru tevens werkzaamheden in de niet-zakelijke branche kan verrichten. Zo worden wij in Ede en omgeving veelvuldig ingezet voor particuliere schoonmaakservices zoals het reinigen van zonnepanelen, een tapijtreiniging of een glasbewassing voor uw woning. Tevens zijn wij gespecialiseerd in totale woningontruimingen, waarbij wij ook de woning kunnen ontsmetten.

Ede

Ede

Ede

Ervaren en betrokken schoonmaakbedrijf

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om uw schoonmaakklus tot een goed eindresultaat te brengen. Wij kunnen uw bedrijfspand in Ede dan ook optimaal reinigen en tevens onderhouden. Schakelt u SMB Dubru in, dan profiteert u van vele voordelen. Denk aan:

  • Een gezaghebbend familiebedrijf, al sinds de zeventiger jaren actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-gecertificeerd
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag een offerte aan voor uw schoonmaak in Ede

Wenst u meer te weten omtrent onze werkwijze of diensten? Of wilt u meer informatie over de tarieven die wij voor onze werkzaamheden hanteren? Neem dan snel contact met ons op en bel ons vandaag nog via 0481-358914 of mail via smb@dubru.nl Wij nodigen u dan graag uit om al uw vragen te stellen en om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Schoonmaakbedrijf Dubru hoort graag van u en staat voor u klaar om uw schoonmaakopdracht in Ede op de best mogelijke wijze te voltooien!

Meer informatie of een offerte aanvragen

.