Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.: de veelzijdige schoonmaakspecialist voor Duiven

Schoonmaakbedrijf SMB Dubru is de veelzijdige schoonmaakspecialist voor het schoonmaken van kantoorpanden, bedrijfspanden of industriële panden in Duiven en omgeving?

Wij zijn een gespecialiseerde schoonmaakorganisatie die ervoor zorgt dat uw kantoor- of fabriekspand altijd netjes schoon is. De schoonmaak van bedrijfspanden is specialistisch werk. Denk aan het grondig reinigen en desinfecteren van van sanitair, het wassen van de ramen of een complete kantoorschoonmaak. Hygiëne is belangrijk! Het gaat namelijk om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers.

Bij SMB Dubru staan perfecte schoonmaak en kwaliteit van dienstverlening altijd voorop. Vraag nu een offerte aan voor de schoonmaakdiensten van SMB Dubru in Duiven via 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl.

Duiven

Allerhoogste kwaliteit

SMB Dubru is een zeer veelzijdige schoonmaakorganisatie. Wij staan bekend om het structureel leveren specialistische schoonmaakdiensten van de beste kwaliteit. De manier waarop we die kwaliteit leveren is voor ons heel erg belangrijk. Onderdeel daarvan is dat wij actief zijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij zijn hiervoor zelfs SIEV-gecertificeerd. Dit certificaat is ons toegekend voor de uitstekende arbeidsomstandigheden voor ons personeel en onze prijsbewuste en klantgerichte werkwijze.

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

SMB Dubru voor al uw schoonmaakwerkzaamheden in Duiven

SMB Dubru is een zeer veelzijdige schoonmaakorganisatie met uiteenlopende specialiteiten op schoonmaakgebied. U kunt ons in Duiven inhuren voor diverse schoonmaakdiensten, waaronder

Duiven

Duiven

Duiven

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

SMB Dubru: óók voor particulieren

Als particulier zijn wij u in Duiven uiteraard ook graag van dienst voor bijvoorbeeld het zonnepanelen, vloerbedekking en tapijten. Bel ons gerust. Ook voor het wassen van uw ramen komen wij graag bij u voorrijden.

Neem bij twijfel over een bepaalde schoonmaakdienst altijd even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij u uitstekend helpen. U kunt ons zelfs bellen voor een discrete woningontruiming, eventueel inclusief woningontsmetting.

SMB DUbru: een zeer betrokken schoonmaakspecialist

Wij zijn als Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. in Duiven trots op onze uitstekende reputatie op het gebied van kantoor- en industrie schoonmaak. Die reputatie danken wij aan onderstaande feiten:

  • Toonaangevend familiebedrijf, sinds de jaren 70
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-certificaat
  • We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Heeft u vragen over onze service, dienstverlening, werkwijze of tarieven in Duiven? Bel of mail ons gerust. Wij vertellen u graag meer over wat wij op schoonmaakgebied voor u kunnen betekenen. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Bel hiervoor naar 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Met Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. weet u zeker dat uw woning, bedrijfs- of kantoorpand in Duiven op en top schoon is!

Meer informatie of een offerte aanvragen

.