Schoonmaakbedrijf Dubru: de meest veelzijdige schoonmaakspecialist voor Doorwerth

Bent u op zoek naar een veelzijdige schoonmaakspecialist voor het schoonmaken van kantoorpanden, bedrijfspanden of industriële panden in Doorwerth en omgeving? Schoonmaakbedrijf SMB Dubru is het veelzijdige en gespecialiseerde bedrijf dat ervoor zorgt dat uw kantoor altijd netjes is dat het altijd het visitekaartje van uw bedrijf is en blijft.

Het schoonmaken van bedrijfspanden is specialistisch werk. Voorbeeld hiervan zijn het reinigen en desinfecteren van van sanitair, het wassen van de ramen of een complete kantoorschoonmaak, groot of klein. Hygiëne is belangrijk! Het gaat namelijk om de werkplekken en de gezondheid en het welzijn van uw werknemers en uw gasten.

Bij SMB Dubru staan perfecte schoonmaak en kwaliteit van dienstverlening altijd voorop. Hoe kunnen wij u van dienst zijn in Doorwerth? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor de schoonmaakdiensten van SMB Dubru in Doorwerth. Bel ons via telefoonnummer 0481-358914 of stuurt een E-mail naar smb@dubru.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor de professionele schoonmaakservices.

Doorwerth

Kwaliteit op eerste plaats

SMB Dubru is een zeer veelzijdige schoonmaakorganisatie die bekendstaat om het structureel leveren specialistische schoonmaakdiensten van topkwaliteit. De manier waarop we die kwaliteit leveren is voor ons heel erg belangrijk. Onderdeel daarvan is dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen, ofwel MVO, hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn hiervoor zelfs SIEV-gecertificeerd. Dit certificaat is ons toegekend voor de uitstekende arbeidsomstandigheden voor ons personeel en onze prijsbewuste en klantgerichte werkwijze.

Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

SMB Dubru voor schoonmaakwerkzaamheden in Doorwerth

SMB Dubru is een zeer veelzijdige schoonmaakorganisatie met uiteenlopende specialiteiten op schoonmaakgebied. U kunt ons in Doorwerth voor veel verschillende diensten inzetten, zoals:

Doorwerth

Doorwerth

Doorwerth

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Schoonmaakdiensten voor particulieren

Particulieren in Doorwerth zijn uiteraard ook van harte welkom om van onze particuliere schoonmaakservices gebruik te maken. Kunnen wij zonnepanelen, vloerverzorging en tapijten voor u schoonmaken? Bel ons gerust. Ook voor het wassen van uw ramen komen wij graag bij u voorrijden.

Neem bij twijfel over een bepaalde schoonmaakdienst altijd even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij u uitstekend helpen. U kunt ons zelfs bellen voor een discrete woningontruiming, eventueel inclusief woningontsmetting. Bel ons via 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl, ook om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

SMB DUbru: een zeer betrokken schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Dubru heeft in Doorwerth een smetteloze reputatie op het gebied van kantoor- en industrie schoonmaak. Die goede reputatie danken wij aan onderstaande feiten:

  • Toonaangevend familiebedrijf, sinds de jaren 70
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-certificaat
  • We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Heeft u vragen over onze service, dienstverlening, werkwijze of tarieven in Doorwerth? Bel of mail ons gerust. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Bel hiervoor naar 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Met Schoonmaakbedrijf Dubru weet u zeker dat uw woning, bedrijfs- of kantoorpand in Doorwerth altijd netjes schoon is.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.