Schoonmaakbedrijf Dubru: de meest veelzijdige schoonmaakspecialist

Voor uw bedrijf in Dodewaard wilt u uw werkomgeving natuurlijk zo netjes mogelijk houden voor uw werknemers. Glasbewassing, schoonmaak van sanitair en gevels, en uiteraard de complete kantoorschoonmaak, is het werk van echte specialisten. Dat doet u er zelf niet zomaar even bij. Dan is het goed om te weten dat Schoonmaakbedrijf Dubru nabij Dodewaard is gevestigd.

Dubru is een zeer veelzijdig schoonmaakbedrijf met vele schoonmaakspecialiteiten. U kunt ons met een gerust hart voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden inschakelen. Wij stellen zelf de hoogste eisen aan de kwaliteit van ons schoonmaakwerk. Bovendien staat ook maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO) bij ons hoog in het vaandel. We zijn dan trots op ons SIEV-certificaat, waarmee we garanderen dat we staan voor goede arbeidsomstandigheden voor onze werknemers en voor een klantgerichte en prijsbewuste manier van werken.

Kunnen wij u van dienst zijn met schoonmaakwerkzaamheden voor uw kantoor in Dodewaard? Neem dan gerust contact met ons op via 0481-358914 of u stuur een e-mail naar smb@dubru.nl.

Dodewaard

Schoonmaakwerkzaamheden in Dodewaard

U kunt Schoonmaakbedrijf Dubru inschakelen voor de meest uiteenlopende soorten schoonmaakwerkzaamheden. Onderstaand een overzicht van diensten waarvoor u ons in Dodewaard kunt inschakelen:

Wij richten ons met onze diensten, zoals u hierboven ziet, vooral op kantoren en industrie. Dat neemt niet weg dat wij ook particulieren in Dodewaard graag van dienst zijn met onze particuliere schoonmaakwerkzaamheden. Wij helpen iedereen graag met het reinigen van bijvoorbeeld zonnepanelen, ramen of tapijten. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het schoon opleveren van een huis na een woningontruiming, inclusief een eventuele woning ontsmetting.

Dodewaard

Dodewaard

Dodewaard

Ervaren schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Dubru staat in Dodewaard bekend als een gerenommeerde speler in de schoonmaakbranche. Veel bedrijven en particulieren maken dan ook graag gebruik van onze diensten. Onderstaande aspecten hebben gezorgd voor deze bevoorrechte en smetteloze reputatie:

  • Toonaangevend familiebedrijf sinds de jaren ‘70
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-gecertificeerd
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wilt u ons in Dodewaard inzetten voor gevelreiniging, glasbewassing of een complete schoonmaak van uw kantoor of bedrijf? Heeft u vragen over onze werkwijze en/of dienstverlening en bent u benieuwd naar de kosten? Wij vertellen u er graag meer over. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Bel 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Met Schoonmaakbedrijf Dubru weet u zeker dat uw bedrijfs- of kantoorpand in Dodewaard telkens weer brandschoon is.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.