Maak kennis met de allround schoonmaakexpert in Beuningen

Zoekt u voor uw gevelreiniging, glasbewassing of kantoorschoonmaak in Beuningen een echte schoonmaakspecialist? Bel dan direct SMB Dubru! Wij leveren diverse diensten omtrent de schoonmaak van woningen en panden. Wij staan bekend als een maatschappelijk verantwoorde ondernemer met een SIEV-certificaat. Deze certificatie staat voor de hoge normen die wij hanteren omtrent onze prijsbewuste werkwijze, onze hoge klantgerichtheid en de goede arbeidsomstandigheden voor ons personeel. Wilt u ons direct inzetten voor uw schoonmaak in Beuningen? Neem dan direct contact op met ons schoonmaakbedrijf  via 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl

Beuningen

Voor welke diensten is Dubru inzetbaar?

Ons schoonmaakbedrijf is voor diverse opdrachten in te schakelen. Wij bieden een breed aanbod diensten aan. In Beuningen heeft u de keuze uit de volgende opdrachten:

Wist u dat wij ook in de niet-zakelijke branche werkzaam zijn? Al vele particulieren in Beuningen maken gebruik van onze particuliere schoonmaakdiensten. Denk aan het reiningen van zonnepanelen, een glasbewassing of tapijtreiniging. Staat er een woningontruiming op de planning? Ook daarvoor kunt u ons inzetten. Indien gewenst voeren wij zelfs een woningontsmetting uit.

Beuningen

Uw ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Als schoonmaakbedrijf hebben wij de kennis en kunde in huis om uw woning of bedrijfspand in Beuningen zowel te reinigen als te onderhouden. Kiest u voor ons schoonmaakbedrijf, dan kunnen wij u de volgende voordelen bieden:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren 70 actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • Gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag nu uw offerte aan voor uw schoonmaak in Beuningen

Wilt u meer weten over ons aanbod of hoe wij te werk gaan? Of bent u benieuwd naar de tarieven die wij hanteren? Neem dan vandaag nog contact op met ons schoonmaakbedrijf en stel uw vragen. Neem contact op door te bellen naar 0481-358914 of door een e-mail te sturen naar smb@dubru.nl. Vraag dan ook meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij hopen u snel van dienst te zijn bij uw schoonmaak in Beuningen.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.