Specialist in het desinfecteren van bedrijfspanden

Heeft u een bedrijfspand? Door menselijk gebruik en door invloeden van buitenaf kan deze gemakkelijk microbiologisch verontreinigd raken. Wanneer deze verontreiniging te lang in uw pand aanwezig blijft, dan kan dit lichamelijke ongemakken en zelfs ziekte tot gevolg hebben bij de gebruikers van de ruimte. Schoonmaakbedrijf Dubru helpt u graag met het desinfecteren van uw bedrijfspand. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder of neem contact met ons op via het formulier hier op de site.

Herveld

Verminder de verspreiding van virussen door desinfectie

Een vies bedrijfspand stelt uw werknemers bloot aan schadelijke bacteriën. Via vuile werkplekken of bureau’s kunnen zich allerlei bacteriën verspreiden waar uw medewerkers ziek van kunnen worden. Uit onderzoek is gebleken dat door het regelmatig desinfecteren van veelgebruikte objecten de verspreiding van een virus met wel 80% tot 90% kan verminderen! Door schoonmaakbedrijf Dubru in te schakelen om uw bedrijfspand te desinfecteren, elimineert u virussen zoals:

  • COVID-19, het coronavirus
  • MRSA
  • Norovirus
  • Hepatitis B

Door uw bedrijfspand regelmatig te laten desinfecteren door schoonmaakbedrijf Dubru creëert u een gezond werk- en leefklimaat voor uzelf en uw medewerkers.

Desinfecteren bedrijfspand Schoonmaakbedrijf Dubru

Desinfecteren Bedrijfspand Dubru

glazenwassen arnhem

Antibacteriële en virusdodende schoonmaakmiddelen

Schoonmaakbedrijf Dubru is gespecialiseerd in het werken met schoonmaakmiddelen met een antibacteriële en virusdodende werking. Hiermee onderscheiden wij ons van de reguliere schoonmaakbedrijven, die hier over het algemeen niet in bedreven zijn. Desinfectie is namelijk een specialisme binnen de schoonmaak waar niet alle bedrijven zich in specialiseren. Wilt u uw bedrijfspand laten desinfecteren en zo weer een veilig leefklimaat creëren? Neem dan contact op met schoonmaakbedrijf Dubru! Wij bestrijden de schadelijke bacteriën en virussen in uw pand op een veilige en discrete manier. Zo weet u zeker dat virussen zoals corona niet meer voorkomen in uw bedrijfspand.

Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Contact met schoonmaakbedrijf Dubru

Wilt u graag dat schoonmaakbedrijf Dubru uw bedrijfspand komt desinfecteren, of heeft u een andere vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Via het formulier hier op de site komt u gemakkelijk en snel met ons in contact, wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. U kunt ook bellen naar: 0481-358914 of een mail sturen naar: smb@dubru.nl. Schoonmaakbedrijf Dubru helpt u graag met het desinfecteren van uw bedrijfspand!