Schoonmaakbedrijf Dubru: de veelzijdige schoonmaakspecialist voor Arnhem

Bent u in Arnhem op zoek naar een schoonmaakbedrijf ten behoeve van uw bedrijfspand? Logisch, want uw pand is uiteindelijk toch het visitekaartje van uw onderneming. Bij voorkeur verkeert uw pand dan ook altijd in optimale staat.

Het schoonhouden van een heel gebouw is echter een flinke uitdaging. Een kantoorschoonmaak, een grondige sanitairreiniging of het wassen van alle ramen; er komt heel wat bij kijken en het dient perfect te gebeuren. Gelukkig is vlakbij Arnhem Schoonmaakbedrijf Dubru gevestigd. Dubru is een allround schoonmaakspecialist die geroemd wordt om de steeds weer geleverde kwaliteit en prettige werkwijze. Laatstgenoemde bewijzen we door een maatschappelijk verantwoorde ondernemer te zijn en door het SIEV-certificaat in bezit te hebben. Dit certificaat toont aan dat we goede arbeidsomstandigheden bieden aan ons personeel en dat we er een prijsbewuste en klantgerichte werkwijze op na houden. Voor welke diensten u ons in Arnhem en omgeving kunt inzetten leest u hieronder.

Schoonmaakbedrijf Arnhem

Waarvoor is Dubru in te schakelen voor Arnhemse bedrijven?

Zoals we hierboven al hebben laten doorschemeren is Schoonmaakbedrijf Dubru inzetbaar voor een heleboel verschillende diensten. Hier vallen:

Naast bedrijven zijn particulieren natuurlijk ook van harte welkom bij Schoonmaakbedrijf Dubru. Doorgaans weten particulieren ons te vinden voor reiniging van zonnepanelen, glasbewassing, tapijtreiniging en ook voor een onverhoopte woningontruiming met bijbehorende woningontsmetting.

Een ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

In de regio Arnhem staan wij bekend als een autoriteit in de schoonmaakbranche. Het zijn de volgende aspecten waarmee wij deze positie hebben weten te veroveren:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren 70 actief
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons een topprioriteit
  • We bieden 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-gecertificeerd
  • We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze schoonmaakservices in Arnhem

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen over ons dienstenaanbod? Of wilt u meer weten over onze werkwijze en prijzen? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel hiervoor simpelweg naar 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Via deze weg kunt u uiteraard ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Aarzel dus niet langer en zet Schoonmaakbedrijf Dubru in voor uw opdracht op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging of kantoorschoonmaak in Arnhem.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.