Schoonmaakbedrijf Dubru: de veelzijdige schoonmaakspecialist voor Andelst en Zetten

Bent u op zoek naar een schoonmaakspecialist voor kantoorschoonmaak of glasbewassing in de omgeving van Andelst en Zetten. Bel dan Schoonmaakbedrijf Dubru om uw kantoor tot het visitekaartje van uw bedrijf te houden. Het schoonmaken van bedrijfspanden is specialistisch werk.

Denk daarbij aan het regelmatig reinigen van het sanitair, het wassen van de ramen of een complete kantoorschoonmaak. Dat moet allemaal grondig gebeuren. De gezondheid van uw werknemers is er immers bij gebaat. Gelukkig staan perfectie en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Dat laten wij graag zien bij uw bedrijf in Andelst en Zetten. Meer informatie? Bel ons op 0481-358914 en vraag geheel vrijblijvend een offerte op.

Schoonmaakbedrijf Andelst Zetten

Kwaliteit staat voorop bij onze schoonmaakdiensten in Andelst en Zetten

Dubru is een veelzijdige schoonmaakspecialist die bekendstaat om het structureel leveren van kwaliteit. De manier waarop we die kwaliteit leveren, vinden we dan ook erg belangrijk. Zo hechten we grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, ofwel MVO. In het kader hiervan bezitten wij het SIEV-certificaat. Dit certificaat is ons toegekend wegens de goede arbeidsomstandigheden voor ons personeel en onze prijsbewuste en klantgerichte werkwijze.

Dubru inschakelen voor schoonmaak in Andelst en Zetten

Wij zijn een veelzijdige schoonmaakspecialist. U kunt Schoonmaakbedrijf Dubru voor veel verschillende diensten inzetten in Andelst en Zetten. Een overzicht:

Onze voordelen

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Ervaren familiebedrijf
  • SIEV-gecertificeerd
  • Directe communicatie
  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Particuliere schoonmaakservices

Uiteraard zijn particulieren ook van harte welkom bij Schoonmaakbedrijf Dubru. U kunt ons als particulier gerust inschakelen voor het laten reinigen van bijvoorbeeld zonnepanelen en tapijten, maar ook voor het wassen van uw ramen. Neem bij twijfel altijd even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een woningontruiming, desgewenst inclusief een woningontsmetting.

Een ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Dubru heeft in de regio van Andelst en Zetten een smetteloze reputatie op het gebied van kantoor- en industrie schoonmaak. Die hebben wij te danken aan onderstaande factoren:

  • Toonaangevend familiebedrijf, sinds de jaren 70
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • SIEV-certificaat
  • We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u vragen over onze service, dienstverlening, werkwijze of tarieven? Bel of mail gerust. Wij vertellen er graag meer over. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. Bel hiervoor naar 0481-358914 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl. Met Schoonmaakbedrijf Dubru weet u zeker dat uw bedrijfs- of kantoorpand in Andelst/Zetten er telkens weer netjes verzorgd uitziet.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.