Schoonmaakbedrijf Dubru: de veelzijdige schoonmaakspecialist

Bent u in het bezit van een bedrijfspand in of nabij Tiel en zoekt u een goed schoonmaakbedrijf voor het reinigen van dit pand? Interessant, want Schoonmaakbedrijf Dubru is op korte afstand van Tiel gevestigd.

Wij zijn een schoonmaakspecialist die bekendstaat om z’n veelzijdigheid. Daarbij zijn we een maatschappelijk verantwoorde ondernemer en zijn we SIEV-gecertificeerd. Laatstgenoemde houdt in dat we een prijsbewuste werkwijze, een klantgerichte houding en goede arbeidsomstandigheden voor ons personeel hanteren.

Als u een bedrijfspand wenst dat in optimale staat verkeert, schakel dan Schoonmaakbedrijf Dubru in. Hieronder leest u voor welke aspecten met betrekking tot schoonmaakonderhoud en gebou/wenonderhoud u ons in Tiel kunt inzetten.

Tiel

Voor welke diensten kunt u Dubru inschakelen in Tiel?

Hierboven hebben we al benoemd dat ons schoonmaakbedrijf zich kenmerkt door veelzijdigheid. Voor de volgende diensten kunt u als pandeigenaar in Tiel ons inschakelen:

Natuurlijk kunnen ook particulieren uit Tiel en omgeving gebruikmaken van de diensten van Schoonmaakbedrijf Dubru. Diensten die voor particulieren interessant zijn, hebben vooral betrekking op glasbewassing, tapijtreiniging en het reinigen van zonnepanelen. Bovendien kunt u ons inzetten wanneer er onverhoopt een woningontruiming moet plaatsvinden. Wij zorgen dan voor een goede uitvoering hiervan. Een woningontsmetting is daarbij een aanvullende optie.

Tiel

Tiel

schoonmaakbedrijf Tiel

Een ervaren en betrokken schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Dubru beschikt over alle benodigde expertise om elke schoonmaakopdracht in Tiel tot een goed einde te brengen. Door ons in te schakelen profiteert u zeker van de volgende aspecten:

  • SMB Dubru is een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de zeventiger jaren actief
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft voor ons hoge prioriteit
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • Trotse houder van het SIEV-certificaat
  • We gebruiken vooral milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru SIEV certificaat 2019

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u vragen over ons dienstenpakket of onze manier van werken? Of bent u geïnteresseerd in de tarieven die wij hanteren? Schroom dan niet om eens contact op te nemen (via 0481-358914 of smb@dubru.nl) en al uw vragen te stellen. Telefonisch of per e-mail kunt u ook, natuurlijk vrijblijvend, een offerte aanvragen. We kijken er naar uit van u te horen en natuurlijk ook om uw schoonmaakklus in Tiel adequaat uit te voeren.

Meer informatie of een offerte aanvragen

.