Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.: specialist in tapijtreiniging

Heeft u als eigenaar van een kantoor of een woning tapijt dat aan reiniging toe is? Met Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. heeft u dan nu de juiste specialist hiervoor gevonden. Wij hebben zowel jarenlange ervaring als specialistische apparatuur in huis voor het grondig reinigen van tapijt.

Het is belangrijk uw tapijt tijdig te laten schoonmaken, zowel om esthetische als om gezondheidstechnische redenen. In de volgende alinea leest u daar meer over. Het is net zo relevant een bewezen specialist voor dit soort opdrachten in te schakelen. In dat kader heeft Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. een jarenlange expertise, staan we te boek als maatschappelijk verantwoorde ondernemer en zijn we houder van het SIEV-certificaat. Dit certificaat impliceert dat we ons personeel goede arbeidsomstandigheden bieden en dat we een prijsbewuste en klantgerichte werkwijze hanteren.

Lees verder om meer te weten te komen over onze tapijtreiniging. Vrijblijvend contact met ons opnemen kan natuurlijk altijd. Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl, ook om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Tapijtreiniging

Meer informatie over onze tapijtreiniging

Met een fraai tapijt op de vloer van uw kantoorpand geeft u de desbetreffende vertrekken en daarmee uw gehele bedrijf een uitstraling van luxe en comfort. Tapijt is om deze redenen logischerwijs een veel geziene vloersoort in kantoren. Het schoonmaken en -houden van zo’n tapijt is echter nog geen sinecure. Sterker nog, het werkelijke reinigen van tapijt is iets waar ervaring en specialistische apparatuur bij komt kijken.

Wij hanteren bijvoorbeeld de zogeheten sproei-extractiemethode. Alleen met dit soort bewezen behandelmethoden is het mogelijk om hardnekkige vlekken uit het tapijt te elimineren. Dat dit van belang is, is evident. Stof- en vuilophopingen in het tapijt leveren na verloop van tijd gezondheidsrisico’s op. Bovendien oogt dit natuurlijk beduidend minder aantrekkelijk dan een fris tapijt.

Gelukkig weten wij bij Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. exact wat komt kijken bij een grondige reiniging van tapijt. Om precies te weten hoe wij hierbij te werk gaan en wat de bijbehorende tarieven zijn, kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte aanvragen?

Hoe weet Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. zich te onderscheiden?

Voor het uitstekend uitvoeren van een tapijtreiniging beschikt Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. over alle expertise en materialen die nodig zijn. Het tapijt in uw bedrijfspand of woning zal door onze experts dan ook uitstekend onderhouden en gereinigd kunnen worden. Schakelt u onze vakmensen in, dan profiteert u bovendien van de volgende aspecten:

  • Een toonaangevend familiebedrijf, al sinds de jaren zeventig actief
  • Maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO)
  • 100% kwaliteitsgarantie wordt geboden
  • In het bezit van het SIEV-certificaat
  • Wij gebruiken zo veel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. SIEV certificaat 2019

Schoonmaakbedrijf Dubru B.V.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in de vakkundigheid van Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. met betrekking tot het secuur schoonmaken van uw tapijt? En bent u nieuwsgierig hoe, wanneer en onder welke voorwaarden dit in uw pand zal kunnen geschieden? Bel 0481-352259 of stuur een e-mail naar smb@dubru.nl, ook om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Uw kantoorpand of woning zal na het grondig reinigen van uw tapijt door Schoonmaakbedrijf Dubru B.V. weer een frisse indruk maken!

Meer informatie of een offerte aanvragen

.