Hartelijk welkom bij Schoonmaakbedrijf Dubru.

Schoonmaakbedrijf Dubru is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1975 en door de jaren heen een begrip is geworden in Elst (Gld) en omstreken. Dankzij een flexibele organisatie, een aanpak gericht op de praktijk, redelijke prijs en persoonlijk benadering groeit Dubru gestaag. Vandaag de dag hebben wij meer dan 200 klanten in onze portefeuille. Met veel van onze klanten hebben wij relaties van meer dan 20 jaar.

Dubru is een specialist in het vakkundig schoonmaken van: kantoren, gebouwen, scholen en traplokalen. Wij verzorgen ook glasbewassing, verbouwings-opleveringen, groenvoorziening en levering van sanitaire artikelen. Verder zijn vloeronderhoud en andere vormen van specialistische reiniging zoals gevel, tapijt en dakgoot reiniging bij ons in goede handen.

Ons gekwalificeerd, ervaren en gemotiveerd personeel zorgt voor een schone en gezonde werkomgeving in de projecten waar wij werkzaam zijn. Omdat de praktijk uitwijst dat bedrijven het erg belangrijk vinden om een vertrouwd gezicht binnen het bedrijf te hebben, werken wij uitsluitend met vast personeel.

Verder speelt Dubru op een verantwoorde manier in op nieuwe ontwikkelingen in de schoonmaak branche. Een goed voorbeeld daarvan is de gebruikmaking van milieubewuste middelen en veilige materialen. Zo staan wij garant dat onze werkzaamheden op een verantwoorde wijze worden uitgevoerd.

Op aanvraag verstrekken wij u graag een lijst met referenties.

 

Schoonmaakbedrijf Dubru al bijna 40 jaar een begrip in de Overbetuwe!